#Kalburabastı nasıl yapılır

Porsiyonluk Revani Tarifi 05:25

Porsiyonluk Revani Tarifi

Revani tarifim için malzemeler: Revani Şerbeti için: 1 su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı su 4-5 damla limon suyu Revani Keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 1 limon kabuğu rendesi 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve..

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı 03:53

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı

Bu videomuz da sizler için Katmer Poğaça tarifi hazırladık. İzleyin ve adım adım katmer poğaça nasıl kolaylık ile yapılır öğrenin. :)..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Bezelye Yemeği Tarifi  Etli Bezelye 02:00

Bezelye Yemeği Tarifi Etli Bezelye

Bezelye Yemeği Tarifi Etli Bezelye Nasıl Yapılır..

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği 01:54

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır..

Muffin Tarifi  Limonlu Kek Tarifi 01:48

Muffin Tarifi Limonlu Kek Tarifi

Muffin Tarifi Limonlu Kek Tarifi Nasıl Yapılır..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Soslu Makarna Tarifi  Makarna Sosu Tarifi 02:09

Soslu Makarna Tarifi Makarna Sosu Tarifi

Soslu Makarna Tarifi Makarna Sosu Tarifi Nasıl Yapılır..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Elmalı Turta Tarifi  Elmalı Tart Yapımı 03:26

Elmalı Turta Tarifi Elmalı Tart Yapımı

Bugün sizler için elmalı turta tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve elmalı turta nasıl yapılır kolaylıkla öğrenin :)..

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi  Fırında Mantar 02:44

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi Fırında Mantar

Bu tarifimizde sizler için fırında mantar tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve fırında kaşarlı mantar nasıl yapılır öğrenin :)..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Krep Tarifi  Kolay Krep Yapımı 01:59

Krep Tarifi Kolay Krep Yapımı

Kahvaltılık tariflerinin vazgeçilmezi krep tarifi! Harika tadı ve kolay yapılışı ile krep nasıl yapılır izleyin ve öğrenin. :)..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..