#Kalburabastı nasıl yapılır

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm  İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor 06:48

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

Kışın İlişkisi Olan Vs Olmayan 01:37

Kışın İlişkisi Olan Vs Olmayan

Zorlu kış aylarını sevgilisi olan nasıl geçiriyor, sevgilisi olmayan nasıl geçiriyor izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun 05:10

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun

Sarayımdan defolun! - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattı..

  Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm  İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması 06:49

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması

İbn-i Arabi ile Ahmet'in karşılaşması - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün ..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın 07:54

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın

Şimdi sırada sen varsın. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor 06:38

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor

Sungur geri dönüyor. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlat..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor 01:03

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor

Ertuğrul zindana atılıyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Şevkat Yerimdar 42. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Şevkat Yerimdar 42. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı 00:51

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

Cüneyt Arkın'ın Zıplamalarının Sırrı - Yeşilçam Film Hataları 00:28

Cüneyt Arkın'ın Zıplamalarının Sırrı - Yeşilçam Film Hataları

KARA MURAT FATİH'İN FEDAİSİ Cüneyt Arkın filmlerde nasıl uçuyor, nasıl zıplıyor? Merak mı ettiniz, işte cevabı...

  • JET TV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi 01:22

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi

dünyanın en garip farklı ve inanılmaz işlerini yapan hayvanlar en komik saçma sapan hayvan görüntüleri bu kadarda olmaz diyeceğiniz inanmakta güçlük çekeceğiniz inanılmaz olaylar zinciri gibi bu hayvanlar ne yapıyorlar b..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

Yurdum İnsanından Rakı Adabı Önerileri 04:50

Yurdum İnsanından Rakı Adabı Önerileri

Rakı masasında siyaset,futbol ve kız muhabbetlerine karşı olan abimiz rakı içerken nasıl davranılması ve nasıl içilmesi gerektiğini açıklıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gecenin Bir Vakti Bebeği Uyandırıp Odadan Kaçmasını Sağlayan Kapıyı Açan Suç Ortakları 00:43

Gecenin Bir Vakti Bebeği Uyandırıp Odadan Kaçmasını Sağlayan Kapıyı Aç

Bu evin ebeveynleri yeni yürümeye başlayan çocuklarının odadan kapıyı açarak nasıl çıktığını bir türlü anlayamadı. Nasıl olduğunu öğrenmek için de odaya gizli bir kamera koydular. Gizli kameranın kaydettiği görüntüleri i..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzlemesi Keyif Veren Tel Örgü Yapımı 00:06

İzlemesi Keyif Veren Tel Örgü Yapımı

Her yerde gördüğümüz fakat nasıl yapılıyordur lan bu? diye asla kafa yormadığımız tel örgülerin nasıl yapıldığını bep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Şeyda Erdoğan Bandana ve Şalla Yapabileceğiniz 3 Basit Saç Modeli 04:16

Şeyda Erdoğan Bandana ve Şalla Yapabileceğiniz 3 Basit Saç Modeli

Bu videomda bandana ve şalla yapabileceğiniz 3 basit saç modelini gösterdim. Bandana ile saç modelleri oldukça basit günlük yaşamda kullanabileceğiniz yöntemlerden. Aynı zamanda bandana nasıl bağlanır, şal nasıl bağlanır..

Giyen Bayan Vücut Kusurları Saklama  Büyük Göğüs, Kalın Bel, Basen, Göbek 06:10

Giyen Bayan Vücut Kusurları Saklama Büyük Göğüs, Kalın Bel, Basen, Gö

Vücut kusurları nasıl saklanır? Vücut tipine göre nasıl giyinilir? Hepimizin vücut kusurları var elbette. Büyük göğüs, kalın bel ya da basen veya göbek kusurları ufak giyim hileleri ile saklanabilir. Yeni videoları taki..