#Kalem ve mürekkep

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeyda Erdoğan Jilet Gibi Eyeliner Çekimi 16:56

Şeyda Erdoğan Jilet Gibi Eyeliner Çekimi

Sizlere eyeliner çeşitlerinden (likit,jel,kalem vs.) ve benim nasıl eyeliner çektiğimden ayrıntılı olarak bahsettiğim videodur. İyi seyirler!..

Selma Çiçekdal 5 Dakikada Kolay Dağınık Topuz 07:13

Selma Çiçekdal 5 Dakikada Kolay Dağınık Topuz

Makyajım ; Maybelline Dream Velvet 21 Nude fondöten Catrice Camouflage Cream 20 Light kapatıcı Gosh Forever kalem far 03 Light Copper Bourjois Bronzing Powder 52 (göze gölge ve yanaklar) Bobbi Brown Tawny allık ABH D..

Gamze Ekşi Işıltılı Bronz Makyaj 07:26

Gamze Ekşi Işıltılı Bronz Makyaj

izlediğiniz için teşekkürler, sizi çooook seviyorum :) Kullandığım Ürünler: purebeauty cc krem(natural) catrice eye base the balm voyace paleti flormar stly matic s04 numara kalem flormar super matte serisi..

Resim Çizmek için Doğmuş Bebe 00:57

Resim Çizmek için Doğmuş Bebe

Bu yaşta bu yetenek bu düşünce kabiliyeti, yuhh diyorum. Senin ömrün ne kadar da nerede öğrendin bu kadar ince düşünmeyi, çizmeyi. Kalem tutuşa bak hele, pasta süsleyen usta gibi...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eğlenceli Çocuk Şarkısı – Kukla 04:35

Eğlenceli Çocuk Şarkısı – Kukla

Ponti ve Tonti dolaşmaya gitmeden önce sevdikleri oyuncakları, giysileri, meyveleri, kalem, kitap ve boyaları çok güzel bir çantaya yerleştiriyor...

  • ÇocukTV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musa Eroğlu - Mihriban Dinle 02:59

Musa Eroğlu - Mihriban Dinle

Musa Eroğlu - Mihriban Şarkı Sözleri Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Yar değince kalem elden düşüyor Gözl..

  • Candy tarafından
  • 5.488 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alamatra - Çaykara Horonu 04:20

Alamatra - Çaykara Horonu

Elif dedum be dedum Yar ben sana ne dedum Yar senun hatiruna Anana ana dedum İpekli has peştemal Kırk taraftan paklidur Bilsenuz yureğume Nasi sirlar saklidur Bu dağlarun başi bir Beş parmağun beşi bir Oyle bir sevda ..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Gece Gölgenin Rahatına Bak -  Çağatay Akman 02:45

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Çağatay Akman

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözü Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dö..

  • Candy tarafından
  • 5.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DIY Projeleri-Evdeki Ayakkabı Kutularıyla Çok Şık Şifonyer Yapımı 10:45

DIY Projeleri-Evdeki Ayakkabı Kutularıyla Çok Şık Şifonyer Yapımı

Ana malzemenin eski ayakkabı kutusu,renkli yapışkanlı folyo ve yapıştırıcıdan oluşan eglenceli bir DIY Projesi. Ugraşınız sonucunda çok kullanışlı ve şık şifonyere sahip olacaksınız.iyi seyirler.:)) ❤ Ne ❤Gerekir - Geri..

  • Kadınca tarafından
  • 2.804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Selahattin Alpay  Nazike 01:22

Selahattin Alpay Nazike

Aha dama çıkam mı Nazike Nazike Nişanlıma bakam mı Le vay le vay Nazike Nişanlım evde yoksa Nazike Nazike Dam başına yıkam mı Le vay le vay Nazike Makaslıkta asılı Nazike Nazike Evrikolar kesili Le vay le vay..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler! 15:11

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın herkesin Tuğçe Ekim'i çok sıcak bulduğunu ama kendisinin onu hissetmediğini ve diğer yarışmada halk oylamasıyla en dobra ödülünü a..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ASUS Transformer Mini T103  Büyük Fikirleri Olan Küçük PC 01:13

ASUS Transformer Mini T103 Büyük Fikirleri Olan Küçük PC

ASUS Transformer Mini size daha fazla özgürlük ve daha fazla güç sağlayan 2'inci-bir-bir PC! Bu ince, son derece kompakt şaşkın şaşkın şaşkın, 620g ekrana ve 250g çıkarılabilir bir klavyeye sahip olup, istediklerinize gö..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce