#Kalem ve mürekkep sanatçısı

Hamiyet Akpınar Gelin Ve Mezuniyet Makyajı Tarzında 15:36

Hamiyet Akpınar Gelin Ve Mezuniyet Makyajı Tarzında

KULLANILAN ÜRÜNLERİN LİSTESİ Primer Nars multi protect Fondöten Nars Pure Radiant Tintet no light 2 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever lift Fırça Makeup For Ever no Far paleti Mac Ellie Goulding Fa..

Hamiyet Akpınar Pelin Karahan Makyajı 11:44

Hamiyet Akpınar Pelin Karahan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Smashbox photo finish Fondoten Smashbox Camera Ready CC no light Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever Lift no light 2 Concealer fırçası Mac Far paleti Smashbox Dou..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Instyle Makyajı 17:42

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Instyle Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Base NOURRISSANTE Nars stick gözenek silici Fondoten Nars Pure Radiant Tintet no medium 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever No.152 Concealer Shiseido stick no 33 Concealer fırças..

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj 16:04

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Base Nourrissante Fondoten Nars püre radiant tintet no light 2 ve Nars radiant cream no light 5 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Nars Radiant creamy no light 2 Fırça m..

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması 19:11

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması

Kullanılan Ürünler : Yılbaşı Makyajı 1 Primer Makeup Fo Ever Sarı ve Yeşil renkleri kullanıldı. Fondoten Nars Sheer Glow no medium 1. Fırça makeup For Ever No 152 -104 Göz çevresi kapatıcısı ve concealer Krayolan. Duda..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

Parmağı Akıllı Tahtaya Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı 01:36

Parmağı Akıllı Tahtaya Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bir okulun 4. sınıf öğrencisi A.B.T., parmağını akıllı tahtaya sıkıştırınca, itfaiyenin yardımıyla parmağı sıkışan yerden kurtarıldı. Olay, Merkezefendi'nin Şemikler..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez - Kylie Jenner'ın Günlük Makyaj Rutini 13:40

Sebile Ölmez - Kylie Jenner'ın Günlük Makyaj Rutini

Fondöten: Kylie: Makeup Forever HD- Urban Decay Naked Skin One&Done Ben: M.A.C Matchmaster 3.0 - Urban Decay Naked Skin One&Done Pudra: Kylie: Transparan Pudra olarak Laura Mercier, Renkli Pudra Chanel Ben: Transparan P..

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Yeni Çıkan Ürünlerle 07:43

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Yeni Çıkan Ürünlerle

Krem: Pink By Pure Beauty- Pudding Cream Lip balm: Tony Moly Cherry Mini Lip Balm (Sephora) Ten Makyajı: - Benefit porefessional matte rescue mattifying gel - Flormar kamuflaj palet - Revlon Colorstay fondöten *Benim re..

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Sürpriz Hediye 16:59

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Sürpriz Hediye

Kullandığım Ürünler: • Smashbox Photo Finish Primer Water • Make Up For Ever Ultra HD Stick Fondöten • Nyx Gotcha Covered Kapatıcı • Nars Light Reflecting Setting Pudra • Tarte Pro Glow Kontür & Aydınlatıcı Palet • Marc ..

Duygu Özaslan Anneler Günü'nde Annemle Makyaj 12:32

Duygu Özaslan Anneler Günü'nde Annemle Makyaj

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER Origins GinZing Göz Çevresi Kremi Caudalie Nemlendirici Benefit Porefessional Baz YSL Touche Eclat Fondöten Shiseido Aydınlatıcı Kalem MUFE Pro Sculpting Kaş Kalemi Smashbox Kaş Pudrası Benefit Gimme..

Selma Çiçekdal Mezuniyet Makyajı 12:07

Selma Çiçekdal Mezuniyet Makyajı

KOZMETİK BENEFIT POREFESSIONAL MAKYAJ BAZI JANE IREDALE SMOOTH AFFAIR MAKYAJ BAZI MAYBELLINE KONTÜR STİĞİ /MEDIUM PASTEL SUNLIGHT LİKİT HİGHLİGHTER BENEFIT HIGH BROW GLOW KAŞ KEMİĞİ AYDINLATICI KALEM NYX LINGERIE LID 08..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video) 09:08

İbrahim Kalın - Hiç Oldum (Official Video)

HİÇ OLDUM Beşer idim şaşkın oldum Yandım belki insan oldum Zahir nedir ki batın nedir ki Dile gelmez bir sır oldum Hakkın emaneti bendedir bende Cümle alem ol sözünde Gurbet nedir ki vuslat nedir ki Sana çıkan bir yol ..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..