#Kalp kalbe karşı

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Funda Arar - Yak Gel 03:54

Funda Arar - Yak Gel

Funda Arar - Yak Gel Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, her şey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ..

Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..

Kalpleri 1 saat arayla durdu 00:58

Kalpleri 1 saat arayla durdu

DÜĞÜNDE OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ, EVLADININ ÖLÜM HABERİNİ DUYAN YAŞLI KADININ KALBİ DE DAYANMADI. 78 YAŞINDAKİ ANNE DE BİR SAAT SONRA SON NEFESİNİ VERDİ...

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı 03:17

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı

Bursa'da gece yarısı bir evde çıkan yangında 86 yaşındaki felçli ve kalp pili bulunan yaşlı kadın dumanların arasında boğulmaktan itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

Baba Oğul Aynı Gün Hayatlarını Kaybetti 01:21

Baba Oğul Aynı Gün Hayatlarını Kaybetti

Edirne’de bir oğul yoğun bakımdaki babasını son kez görmek için askerden izin alıp hastaneye geldi. O sırada üzüntüden kalp krizi ve beyin kanaması geçiren genç, babasından 5 saat sonra hayatını kaybetti...

Yemek yerken fenalaşan adam hastanelik oldu 01:07

Yemek yerken fenalaşan adam hastanelik oldu

Zonguldak'ta yemek yediği sırada fenalaşan adamın imdadına ekipler yetişti. Kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi...

'Yanına geleceğim' diyerek ağıt yakmıştı! 01:51

'Yanına geleceğim' diyerek ağıt yakmıştı!

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 18 gün önce yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki oğlu Zafer Ceylan’ın cenazesinde “Ben de yakında yanına geleceğim oğlum” diyerek gözyaşı d..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

Şelale tutkusu canından etti! 01:43

Şelale tutkusu canından etti!

Bursa'da şelale kenarında arkadaşıyla alkol alırken dengesini kaybedip 8 metre yükseklikten düşen İsmail Demiralay, ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibindeki görevli Hakan G., yaralının arkadaşı olduğunu görünc..

Önce kalbini sonra parasını çaldı! 01:44

Önce kalbini sonra parasını çaldı!

İNTERNETTEN TANIŞTIĞI GENÇ KADINI KAFEYE GÖTÜRDÜ. TUVALETE GİTMESİNİ FIRSAT BİLİP BÜTÜN PARASINI ÇALDI. KALP KIRAN HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASI ORTAYA ÇIKTI...

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ! 01:42

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ!

72 yaşındaki Fahrettin Adıyan otobüsün içinde kalp krizi geçirdi ona ilk müdahaleyi yapıp hayata döndüren ve hastaneye yetiştiren ise otobüs şoförü Mehmet Salih Avar oldu kahraman şoförün zamanla yarıştığı o anlar araç..

Yetenekli köpek- Jovi 01:42

Yetenekli köpek- Jovi

ATLIYOR, ZIPLIYOR, TAKLİT YAPIYOR... YETENEKLİ KÖPEK JOVİ MARİFETLERİYLE HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR... HEPSİ BU KADAR DA DEĞİL JOVİ KALP MASAJI YAPMAYI BİLE BİLİYOR...

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

Demet Akalın - Bensiz Olsun 01:09

Demet Akalın - Bensiz Olsun

bu kalp seni unutur mu..

erdem kınay ft. ceyda tezemir aşk cezalı 12:38

erdem kınay ft. ceyda tezemir aşk cezalı

bu kalp seni unutur mu #minareliçavuşmerkezcamii..

Avicii - Wake Me Up (Official Video) 04:32

Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where it starts They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life..

  • PengoTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım Aşktan Ölen Tekrar Ölmez Diyorlar Kırılan Kalp Tekrar Sevmez Diyorlar O Gitti Bir Daha Gelmez Diyorlar Söylesene Söyle inanayım Mı Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum Adını Duy..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..