#Kalp Çarpıntısının nedenleri

Demet Akalın - Bensiz Olsun 03:32

Demet Akalın - Bensiz Olsun

Bensiz Olsun Şarkı sözleri ile; Gözlerin gözlerimden kaçarken Aklıma bir tebessüm takıldı İstemem her şeyi yak giderken Bendeki kalp demirden yapıldı İstemem ayrılık sende dursun Sen daha doğmamış bir çocuksun Nasılsa ..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Sakiler - Canıma Minnet 03:32

Sakiler - Canıma Minnet

Canıma Minnet şarkı sözleri ile Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak içim yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..