#Kalpazanların yeni gelir kapısı oldu

 Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol  2017 - 18 Şampiyonlar Ligi 05:03

Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol 2017 - 18 Şampiyonlar Ligi

2017/18 Şampiyonlar Ligi grup aşamasında atılan en iyi 15 golü derledim. Video içersinde Ronaldo, Neymar, David Luiz, Griezmann gibi yıldız isimlerin muhteşem gollerinin yanı sıra Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun'u..

  • OFSAYT tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy - Geceler 04:07

Bülent Ersoy - Geceler

Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler ..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

 Soluksuz İzleyeceğiniz 99 Keskin Viraj Rekoru 01:25

Soluksuz İzleyeceğiniz 99 Keskin Viraj Rekoru

Geçen ay Range Rover Sport SVR'si ile Çin'deki Cennet Kapısı'na 45 derece eğimde 999 basamak merdiven tırmanan Land Rover yine 99 keskin virajıyla dünyanın en ünlü yollarından birisi olan 'Tianmen Yolu' 2016 yılında Ferr..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gündüz vakti spreyli gasba uğradı! 02:22

Gündüz vakti spreyli gasba uğradı!

60 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE TEMİZLİK YAPARKEN KAPISI ÇALDI... KAPIYI AÇMASIYLA SPREYLİ SALDIRIYA UĞRAMASI BİR OLDU... KAFASINI DUVARA VURUP BAYILDI...GASPÇILAR DA EVE GİRİP ALTINLARINI ÇALDI.....

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle 1:55:12

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 filmini izlemeden önce açıklamayı okumanızı tavsiye ederiz. Alacakaranlık efsanesi final bölümünde olaylar Bella'nın vampir olması, yeteneklerini öğrenmeye başlaması ile başla..

  • Tv Series tarafından
  • 152.742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..