#Kalpazanların yeni gelir kapısı oldu

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferha..

Volvo S90 Test Sürüşü 16:45

Volvo S90 Test Sürüşü

Volvo S90 D5 AWD testi yayında. Videonun sonundaki Volvo S90 hız testini kaçırmayın! Kendi kendine gidebilen yeni Volvo S90 ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları bu testte bulabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler... D..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan 02:06

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan

Detroit otomobil fuarında ülkemizi de ilgilendiren oldukça dikkat çekici bir kompakt sedan daha tanıtıldı. Kia Forte bizdeki adıyla Cerato, Kia'nin premium yüzü Stringer'den ilham alan tasarımıyla oldukça iddialı bir gör..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkılar #mixtapemüzik  #hayalperest 02:50

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkıla

Mixtape Listesi Orjinal Müzikleri 0:00 Hayalperest - Kendine İyi Bak https://youtu.be/6brcZ6HemU4 0:16 Hayalperest - Makale https://youtu.be/0eZCbUU_lx0 0:33 Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da https://youtu.be/bXAZhZA..

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K 05:46

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K

Makale adlı şarkısı Hayalperest'in teklisi özel klip yayında...! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bild..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

16 Dilde Despacito Söyleyen Kız 00:59

16 Dilde Despacito Söyleyen Kız

Her yaza mutlaka damga vuran bir şarkı vardır. Bu yaz daha popüleri gelir mi bilmiyoruz ama 2017'nin ilk popüler yaz şarkısı çoktan belli oldu. Her yerde esen 'Despacito' rüzgarından bahsediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Ciziri Eyşana Ali 07:13

Arif Ciziri Eyşana Ali

CİZRE BOTAN Yazılmış dağlara destan Toprak kokar gülü bostan Akla gelir Dicle baştan Mir Bedirhan Cizre Botan. Rastlanmaz böyle sevene İbret oldu Memo Zine Ferzende Ahmed-e Hane Aşk nevvbaha sözlerine. Çoban k..

  • PengoTV tarafından
  • 2.608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..