#Kalpazanların yeni gelir kapısı oldu

Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen  - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf Sokabiliyorum Ağla 01:30

Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme). Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 milyon kez tı..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seda Sayan'ın Oğlunun Mekanının Adı Eski Sevgilisinin Adı Mı 02:55

Seda Sayan'ın Oğlunun Mekanının Adı Eski Sevgilisinin Adı Mı

Seda Sayan Konser Çıkışı Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Oğulcan Engin'in Yeni Mekanının Adının Eski Sevgilisinin Adı Olduğu İddialarına Bakalım Kadırgalı Ne Tepki Verdi?..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Sincap 00:46

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap

Ormanda gözlem yapan araştırma görevlisinin sabitlediği ağaçtaki kameraya atlayan sincap sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Sosyal medyada yeni yeni yayılmaya başlayan görüntü hafta sonu Ankara Ayaş'ta ormanlık b..

  • Cowboy tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Tudor Dönemi Sona Erdi İşte Galatasaray'ın Yol Haritası 02:03

Tudor Dönemi Sona Erdi İşte Galatasaray'ın Yol Haritası

Galatasaray'da beklenen oldu ve teknik direktör Igor Tudor ile yollar ayrıldı. Süper Lig'de Evkur Yeni Malatya'ya 2-1 yenilen ve liderlik koltuğunu Medipol Başakşehir'e kaptıran sarı kırmızılı ekipte yönetim, Hırvat çal..

  • OFSAYT tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Oyuncudan Çi Yorumu Rahatsız Olan Varsa 04:08

Güzel Oyuncudan Çi Yorumu Rahatsız Olan Varsa

Önceki gün menajerinin doğum gününe katılan güzel oyuncu Yasemin Allen, yeni katıldığı Çi dizisi ve dizideki cesur sahneler hakkında konuştu. Kadrosuna yeni katıldığı cesur sahneleriyle gündem de olan Çİ için çok zevk al..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 8. Bölüm Tek Parça Full HD (Bipsiz) 1:20:28

TOLGSHOW 8. Bölüm Tek Parça Full HD (Bipsiz)

TOLGSHOW'un 8. Bölümünün konukları Ahmet Kural ve Murat Cemcir oldu! Eğlence dolu TOLGSHOW 8. Bölümünü kaçırma hemen izle! ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen ..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik 44:50

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik

Diğer vakalarımız gibi, bu vakayıda Instagram üzerinden bizlere ulaşarak bildiren birisinin, babasının köyüne gidiyoruz.Rakım 2000+ metreden fazla, rüzgar yoğunluğu çok sert. Köy yıllar önce yaşanan bazı olaylar yüzünden..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Hd İzle 2:33:38

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Hd İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..

Diriliş Ertuğrul 124. Bölüm İzle 2:17:46

Diriliş Ertuğrul 124. Bölüm İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..

Diriliş Ertuğrul 125. Bölüm İzle 2:12:42

Diriliş Ertuğrul 125. Bölüm İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..

Diriliş Ertuğrul 126. Bölüm İzle 2:20:09

Diriliş Ertuğrul 126. Bölüm İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..

Diriliş Ertuğrul 127. Bölüm İzle 2:32:35

Diriliş Ertuğrul 127. Bölüm İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..