#Kalpazanların yeni gelir kapısı oldu

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor 10:49

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor

Galip ve Lale haftasonu çocukları alıp Lale’nin annesine gitmişlerdir. Mıncır evde yalnızdır. Tüm aile geri döner. Mıncır mamasını yemiş bitirmiş çok açtır. Ev halkı Mıncır’ın durmadan garip sesler çıkartmasına mana vere..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Futbol 04:26

Kuzucuk Futbol

Horlaya horlaya uyumakta olan Kuzucuk, saatinin alarmıyla uyanır. Yatağından çıkıp sütünü içer, ardından tıraş olur ve dışarı çıkar. Yol kenarında bir teneke kutu görür ve heyecanla yanına doğru koşup kutuya ayağıyla bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..