#Kalpazanların yeni gelir kapısı oldu

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş 05:22

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş

Mevlam Bir Çok Dert Vermiş şarkı sözleri ile Mevlam bir çok dert vermiş Beraber derman vermiş Bu tükenmez derdime Neden ilaç vermemiş Diley diley diley yar Diley diley diley yar Diley diley yar Fanidir dünya fani Alır..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor 03:42

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor

Söz & Müzik: Aydın Öztürk Düzenleme: Ozan Olgun Yönetmen: Emre Deme Mix & Mastering: Ahmet Aygör Klarnet: Coşkun Ekşi Gitarlar: Cem Şengül Bağlama: Orhan Kel İsyanıma Sor şarkı sözleri ile Sensizliği öğrenmek zor Her..

Musa Eroğlu & Cem Adrian - Yolun Sonu Görünüyor 05:38

Musa Eroğlu & Cem Adrian - Yolun Sonu Görünüyor

Musa Eroğlu & Cem Adrian - Yolun Sonu Görünüyor Bana ne yazdan, bahardan... Bana ne borandan, kardan... Aşağıdan, yukarıdan... Yolun sonu görünüyor... Geçtim dünya üzerinden... Ömür bir nefes derinden... Bak feleğin çe..

  • TEK KANAL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - ÖYLESİNE 01:09

Ender AYAN - ÖYLESİNE

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; ZİHNİMİN TAM ORTASI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Kaplumbağa İle Tavşanın Komik Yarışı 00:34

Kaplumbağa İle Tavşanın Komik Yarışı

Kaplumbağa İle Tavşanın Komik Yarışı Kaplumbağa ve tavşan arasındaki yarış gerçek oldu...

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı 01:28

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı A AA Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te rejim güçlerinin kuşatması altındaki bölgelere yönelik hava saldırılarında 49 kişi öldü, 113 kişi yaralandı...

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu 03:52

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu

Behiye Aksoyun Gizli Ask Bu Sarkisi eski Yesilcam Oyunculari esliginde. Gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye Zevke veda, neşeye de, veda artık herşeye Arzular bir hayâl oldu, baharımın gülleri soldu Gönlüm, hicrâ..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran 05:32

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran, Mustafa DEMiRCi - Bu can sana hayran Bu can sana hayran Bu can sana kurban Canı canan neylersin Aşk elinden oldu püryan Özge canı neylesin Canım ol cananım ol Derdim ol dermanım o..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu 09:53

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu

Diğer etiketler; komik, komik video, komik video izle, enteresan, enteresan video izle, gülme garanti, güldüren videolar, okuyom ben ya, artiz mi artiz ne arar la bazarda, ray ray kasım, çok iyi de oldu çok ta güzel oldu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var 03:50

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var

Sirkesi küpüne zarar Hiç durmadan seni arıyor... Bildiği kadar Belki yolları dar hepsinin sonu sana çıkar Ve o bunu tesadüf sanıyor işte o kadar Tamam, geç oldu ve bunu yürek anlamaz Ama seviyorsa bunu da yalanlamaz Tama..

Üstüste 5. Kez! Penaltı Canavarı İş Başında 00:46

Üstüste 5. Kez! Penaltı Canavarı İş Başında

Karşılaşmanın 85. dakikasında Rizespor Kweuke'nin ayağından penaltı atışından yararlanamazken Harun Tekin bu sezon 5. penaltı atışını kurtarmış oldu...

Bahçekapılı, Almanya Ziyareti Sırasında Yaşadıklarını Anlattı 01:27

Bahçekapılı, Almanya Ziyareti Sırasında Yaşadıklarını Anlattı

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Biz Alman veya yabancı parlamenterlere nasıl saygı, nezaket gösteriyorsak onlardan da aynı şekilde saygıyı ve nezaketi beklemek hakkımız. İncitici oldu gerçekten. dedi...

Engelliler Bir Günlügüne Polis Oldular 01:06

Engelliler Bir Günlügüne Polis Oldular

Adana’da 16 engelli çocuk, Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde 1 günlüğüne polis oldu. Kep takıp telsizle konuşan engelliler, annelerini gözyaşlarına boğdu...

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..