#Kamera ile

Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı 01:10

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarı ile birlikte Düzce’de etkisini gösteren sağanak yağış ile birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlatarak görsel şölen oluşturdu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzc..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi 05:16

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evlerini taşımak isteyen vatandaşlara yüksek fiyatlar talep eden nakliyecilerle ilgili harekete geçen İzmir Valiliği, rayiç fiyat belirledi. Valilik tarafından rayiç fiyatla..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı 04:19

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı

Tokat'ta, hava şartlarından etkilenen ihracatlık kiraz cinslerinde verim kaybı yaşanması çiftçiyi olumsuz etkiledi. Tokat merkeze bağlı Kemalpaşa ile Akyamaç Köyü kiraz üretimi ile yurt içi ve yurt dışında önemli bir paz..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu! 05:55

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu!

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki ter..