#Kamera ile

Highlights- Anadolu Efes Istanbul-Maccabi FOX Tel Aviv - 02:07

Highlights- Anadolu Efes Istanbul-Maccabi FOX Tel Aviv -

Anadolu Efes İkinci Yarıda Jayson Granger ile Yakaladığı İvme ile Rakibi Maccabi FOX Tel Aviv’i Mağlup Etti...

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle

Mert ve Kamil eğlenceli bir şekilde dama oynamaktadır. Sonra mahalle de aralıklı olarak ses ile birlikte sarsıntılar olur. Az sonra bu olayın nedeninin Hayri'nin hıçkırığı olduğu anlaşılır. Tayfa el birliği ile Hayri’nin..

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı 00:45

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan ile Sibel yüzleşiyor; Bahar öğretmen ile Tarık'ı hangi tehlike bekliyor?..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

Banu Alkan- Herkes Haddini Bilecek! 02:18

Banu Alkan- Herkes Haddini Bilecek!

Banu Alkan, Hülya Avşar ile ilgili neler dedi? Lerzan Mutlu, Banu Alkan'a Sinema'da, Banu Alkan'a rakip çıkarmaya çalıştılar da ayağını kaydırdığınız birisi oldu mu? diye sordu! Banu Alkan, Hülya Avşar ile anısını da a..

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri 02:12

İtalya Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri

Milan'ın şampiyonluğu ile biten İtalya Seria A'da nefes kesen bir sezon geride kaldı. Napoli ve İnter'in Milan'ı zorladığı ligte düşen takımlar Sampdoria, Brescia ve Bari oldu. 38 hafta birbirinden ilginç ve keyifli maçl..

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı! 08:44

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Bahar Candan ile Dilara Taşkın'ın arası bozuldu. Bahar dün Dilara ve Duygu Çevik ile dışarı çıkacakları için erkek arkadaşını da çağırdığını..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları 02:58

Kukuli Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları

Kukuli ve arkadaşları bu kez eğitici çocuk şarkıları ile nesillerin kalbine taht kurmuş Barış Manço’nun en sevilen şarkılarından “Arkadaşım Eşek” ile karşımızda...

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Kukuli  Pantomim Şov 00:21

Kukuli Pantomim Şov

Kukuli ve afacan arkadaşları ile yepyeni oyunlar keşfetmeye hazır mısınız? Eğlenceli olduğu kadar öğretici çocuk videolarıyla sevgimizi kazanan kahramanımız ile pantomim öğrenme zamanı! Tiyatro sanatının bir parçası ola..

Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot 00:48

Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nün (MIT) Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nın Boston Üniversitesi ile geliştirdiği sistem, beyin sinyalleri ile robotu kontrol etme imkanı sağlıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Çıkarsa (Beyaz Show - 24 Mart 2017) 03:48

Beyaz Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Çıkarsa (Beyaz Show - 24 Ma

Beyaz’dan harika bir skeç daha! Beyaz, “Kafa Yerleştirme” yöntemi ve Fevzi Going tiplemesi ile katıldığı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında, Murat Yıldırım ile neler yaşadı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu) 00:21

Tolga Yediği Golle Taraftarını Kızdırdı (Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu)

Beşiktaş, Vodafone Arena'da Astra Giurgiu takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Şenol Güneş maçın 11'inde kaleyi Tolga Zengin'e emanet etti. Astra Giurgiu maçın 41. dakikasında Ionita ve 44. dakikasında da Sergiu Bus ile ..

Tolga Gül: 03:19

Tolga Gül: "Fenerbahçe Büyük Takım Olarak Her Zaman Favoridir"

- Tolga Gül: Fenerbahçe büyük takım olarak her zaman favoridir KARABÜK - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Antalya kampı ile sürdürüyor...

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Davaro  Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun 01:32

Davaro Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Sülo, Memo ile yaptığı anlaşma gereği köye gitmeyecektir. Ama karısı Ağa ile evlenince köye gitmek ister fakat b..

Çağan Atakan Arslan Kimdir? 01:13

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve ..

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı 09:59

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı

Peru-Uruguay maçına Fernando Musleralı Uruguay, iyi başladı, kötü bitirdi ve Dünya Kupası biletini tehlikeye soktu. Fernando Muslera'nın ilk 11'de başladığı mücadelede Uruguay, 30. dakikada Carlos Sanchez ile öne geçti. ..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Ayıcık Bombo 25.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 25.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor. Yalnı..

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle 12:41

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle

Tayfa telsizleri ile oyun oynamaktadır. Fakat Rüstem ve Basri'nin dinlediği radyo frekansı ile telsizin frekansı karışınca ortaya eğlenceli bir yanlış anlaşılma çıkar. Bölüm boyunca çocukları kendilerini bir radyo tiyatr..

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle 13:57

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle

Yaklaşan geleneksel uçurtma şenliği için tayfa, uçurtma provaları yapmaktadır. Yaptıkları uçurtmaların başına gelmeyen kalmamış olsa da, yinede yılmadan yenisi yapmış ve defalarca tamir etmişlerdir. Fakat son uçurtmaları..

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle

Açıklama: Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir. Kişiler: Reha M..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Eylül 1981 Darbesi Sonrası Halk Röportajları İzle 01:58

12 Eylül 1981 Darbesi Sonrası Halk Röportajları İzle

12 Eylül Darbesi ile ilgili bilgiler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden görüntüler. Darbe sonrası ülke durumu hakkında vatandaşlar ile yapılan röportajlar 1981...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri 07:39

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri

Sitemizde krav maga ile ilgili tek bir video var ve o video da bu dövüş sporu için eksik ve yanıltıcı bilgi içeriyor. 1940'lı yıllarda Macar Yahudisi bir karateci tarafından, doğrudan ordunun ihtiyaçları için geliştirilm..

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle 14:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının konu edildiği belgeselde; Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi, ardından da Anıtkabire nakli ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 8 yıl önce