#Kamkars ensemble bar hal bena müzik dinle

Ed Sheeran - Galway Girl 02:52

Ed Sheeran - Galway Girl

Ed Sheeran - Galway Girl Şarkı Sözleri [Chorus] She played the fiddle in an Irish band But she fell in love with an English man Kissed her on the neck and then I took her by the hand Said, Baby, I just want to dance [..

The Chainsmokers - Young 03:46

The Chainsmokers - Young

The Chainsmokers - Young Şarkı Sözleri We were so young when we thought that we knew how to love Fought about anything, everything that did is function But we just gotta own that shit Don't let it go like this Maybe we c..

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Eminem - Berzerk 04:04

Eminem - Berzerk

Eminem - Berzerk Şarkı Sözleri Now this shit's about to kick off, this party looks wack Let's take it back to straight hip-hop and start it from scratch I'm bout to bloody this track up, everybody get back That's why my ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feder - Ft. Daecolm - Back For More 04:19

Feder - Ft. Daecolm - Back For More

Feder - Ft. Daecolm - Back For More Şarkı Sözleri [Verse 1] Being young is beautiful Everything I want and more Could have been everything Now you've gone, we've lost it all Black cards, going yards Hotels, co-stars Nev..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baby Bash - Feat. Too $hort 04:36

Baby Bash - Feat. Too $hort

Baby Bash - Feat. Too $hort Şarkı Sözleri [Chorus: Baby Bash] See them boys at the bar, they all playing games Fuck that square, shake that lane Meet me at the tables, stand up on the couch And grab the whole bottle and ..

Aşktan Korkuyorum  Filiz Akın Ediz Hun 00:41

Aşktan Korkuyorum Filiz Akın Ediz Hun

Bar Kızı başrollerini Ediz Hun ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1966 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Ayinden Sonra Bara Dönüşen Kilise 00:37

Ayinden Sonra Bara Dönüşen Kilise

Belçika'nın bir köyünde son meyhanenin de kapanmasının ardından, köyün papazı her pazar kilisede bir bar kurulmasına izin verdi. Ama bir şartı vardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NATO - Chor Javon 03:39

NATO - Chor Javon

Ravaan shodan tschaar javaan, har tschar giriftan kamaan Manhaar shodan pur armaan, ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan? Manhaar shodan pur armaan, ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan? Nanaj naa nana nanaj na naj Nanaj na..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

England - Anon. 1225: Miri it is while sumer ilas 03:03

England - Anon. 1225: Miri it is while sumer ilas

Ensemble Belladonna. Melodious Melancholye : The sweet sounds of medieval England - Les doux sons de l'Angleterre médiévale. CD info: http://www.medieval.org/emfaq/cds/rau... Only one verse of this early secular son..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
INDILA - Mon Fol Amour 04:15

INDILA - Mon Fol Amour

Mon fol amour Ensemble nous avons connu Vécu des jours heureux Le moment est venu De se dire un dernier adieu Sans une larme qui coule Sans détourner les yeux Toi mon fol amour, amour, amour Amour mon fol amour, amour..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Schmidt Is Impressed By His New Assistant - Season 6 Ep. 18 - NEW GIRL 01:09

Schmidt Is Impressed By His New Assistant - Season 6 Ep. 18 - NEW GIRL

The sixth season of ensemble comedy NEW GIRL continues to follow Jess (Zooey Deschanel) and the gang as they attempt to find their respective places in the world, while begrudgingly accepting the responsibilities of adul..

Jess Gets A New Nickname - Season 6 Ep. 18 - NEW GIRL 01:28

Jess Gets A New Nickname - Season 6 Ep. 18 - NEW GIRL

A comedy series from executive producer and writer Liz Meriwether ( No Strings Attached ), NEW GIRL features a young ensemble cast and takes a fresh look at modern relationships. The single-camera comedy recently receive..

Kara - Cupid 03:40

Kara - Cupid

Kara - Cupid Şarkı Sözleri [All] C.U.P.I.D [SeungYeon] Neol cheoeum bon sungan Holic! Neukkimi wasseo Oh, seuljjeok humchyeoboge dwae [Hara] Mal hanmadie kkulkkeok mallaoneun ipsul [Gyuri] Meomchwojin nae simjange Get y..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..