#Kamp yeri

İsyan - Revolt Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:27:16

İsyan - Revolt Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle 1:02:43

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle

Filmde, köyden gelip büyükşehir hayatında kaybolan insanların yaşadıkları anlatılır. Selim, taşı toprağı altın şehre, hayatını kurtarmaya gelmiştir. Ancak başkaları gibi şanslı değildir. Gidecek yeri, yapacak işi yoktur...

Hayat kısa... isteklerinizi ertelemeyin... 00:15

Hayat kısa... isteklerinizi ertelemeyin...

dünyanın her yeri güzel !..

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eba, 1. Sınıf Hayat Bilgisi 1.Bölüm İzle 11:53

Eba, 1. Sınıf Hayat Bilgisi 1.Bölüm İzle

turkiyenin-yeri..

  • EBA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar 02:00

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı şartlarında değişiklik içeren bir düzenleme hazırlıyor. Düzenlemeye göre emlakçıların iş yeri 20 metrekareden küçük olamayacak. Oto galerilerin kaldırımda araç..

Anadolu'nun İlk Türk Camisi 01:16

Anadolu'nun İlk Türk Camisi

Adı Menuçehr camii. Bundan tam 950 yıl önce Türklerin Anadolu’da inşa ettiği ilk camii olarak tarihteki yerini aldı. Yıllar içinde zamana yenik düşen Kars Ani Ören Yeri’ndeki o camiden yeniden ezan sesinin yükselmesi ve ..

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmik Masa 1:39:11

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmi

Konu başlıkları - Tıpta biyolojik ilaç devrimi nedir? - Medikal Ar-Ge çalışmalarında neler yapılıyor? - TÜBİTAK'ın desteklediği aşı projesi hangi aşamada? - Ar-Ge çalışmalarının medikal istihbarattaki yeri ne? - Türkiye..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar 00:56

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar

Siirt'te 2 kişi, girdikleri bir iş yeri sahibine sopalarla saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, esnafı komşuları kurtardı...

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı 01:12

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı

Hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle ülkeden apar topar kaçan İspanya’nın eski Kralı Juan Carlos'un yeri belli oldu. Kaçak Kral’ın Birleşik Arap Emirliği'nde olduğu ortaya çıktı.....

Kadının Şortuna Kafayı Takan Maymun 00:15

Kadının Şortuna Kafayı Takan Maymun

Maymunlarla dolu olan yeri ziyarete giden turistlerden biri olan kadının şortuna , bir maymun kafayı takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 197 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ceza kesildi 04:37

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ce

Ataşehir'de korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı gece kulübüne polis baskın düzenledi. Baskında toplamda 49 kişi ceza kesilmek üzere polis merkezine götürülürken, iş yeri sahibinin kaç ay..

Mezuniyet Töreninde Sandalye Çekme Şakası 00:10

Mezuniyet Töreninde Sandalye Çekme Şakası

Şakanın da yeri ve zamanı vardır, hele ki bu şaka mezuniyet töreninde yapıldıysa tam bir eşek şakasıdır.....

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Polis maske denetiminde 01:43

Polis maske denetiminde

MASKE DENETİMLERİNE ARTIK SİGARA DENETİMİ DE EKLENDİ. EKİPLER HER YERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR; MASKESİZ DOLAŞANLARA CEZA KESİYOR....

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı 01:03

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı Burası Belbecer bölgesinde yer alan Zülfikarlı köyü. Yerleşim yeri Ermenistan'ın teslim olmasının ardından Azebaycan'a iade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görünt..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı 03:02

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı

Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin Ankara ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Erdoğan, Türkiye’nin ve Irak’ın geleceğinde bölücü terörün yeri olmadığını söyledi. Er..

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi 01:53

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi

Tüm Türkiye onu Antalya'da sokak kısıtlamasında gidecek yeri olmadığını söylemesine rağmen polisten ceza yerken tanımıştı. O cezanın ardında yürek yakan bir dram çıkmıştı. Devlet şefkat elini Ali Çiftçi'ye uzattı. Evsizk..

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı 01:44

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı

İstanbul'da şiddetli sağanak etkisini gösterdi. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar zor anlar yaşarken, Silivri'de birçok iş yeri su altında kaldı. Meteoroloji, megakent için sarı uyarı verdi...

Patron çalışanın üzerine yürüdü 01:41

Patron çalışanın üzerine yürüdü

PATRONU ÇÖP KUTUSUNA TEKME SAVURDU, BAĞIRA ÇAĞIRA ÜZERİNE YÜRÜDÜ. ARNAVUTKÖY'DEKİ BİR PASTANEDE ÇALIŞAN KADIN İŞ YERİ SAHİBİNİN YAPTIKLARINI AFFETMEDİ. SOLUĞU KARAKOLDA ALDI...

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce