#Kamp yeri

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Azeri - Ay Saçı Burma 02:50

Azeri - Ay Saçı Burma

Ay Saçı Burma Azerbaycan-Zahpur Tağızade-Plaktan Yazıldı Ay Saçı Burma Uzakta Durma Gel Ay Sevgilim Boynunu Burma Bağda Duman Yeri Var Kaşta Keman Yeri Var Yarim Menden İncimiş Dinip Danışmayır Duman Yeri ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet 03:35

Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet

Gittin de ne oldu ne değişti yârim Yalancı ellere sattın bizi hain Oysa ne hayaller vardı uğruna deliren Ben her sözüne güvenen İnandım kahrettin bizi yaktın yeniden Gideceksen niye geldin Elimi tutup söz versin Ağlama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Büyük Oyun Big Game Film İzle 1:30:29

Büyük Oyun Big Game Film İzle

Ormanda kamp yapmakta olan bir genç , bir uçağın kamp alanının yakınlarına düşmesi sonucunda Amerika başkanının kurtarılmasına yardım eder. Yönetmen : Jalmari Helander Oyuncular : Samuel L. Jackson , Onni Tommila , Ray S..

  • Tv Series tarafından
  • 4.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Topal Zaman İstedi 02:01

Mehmet Topal Zaman İstedi

Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal da antrenman ve maç temposu açısından yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini aktardı. Mehmet Topal, sakatlığıyla ilgili olarak, Çok ciddi bir durum yok. Olympique Marsilya maçında di..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bartın, Karavan Rallisine Ev Sahipliği Yaptı 04:52

Bartın, Karavan Rallisine Ev Sahipliği Yaptı

Bartın Mugada Plajında yapımı tamamlanan Karavan Kamp Alanı, '4. Anadolu Kamp ve Karavan Rallisi'ne ev sahipliği yaptı...

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balta Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:23:59

Balta Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Bir turist grubu New Orleans'ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley'in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında d..

  • PengoTV tarafından
  • 17.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya 02:07

Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya

Dünya Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Ağustos ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'nda da başarılarına bir yenisini eklemek için hazırlıklarını Ankara Elmadağ güreş kampında sürdürüyor. Kayaalp, “Başarılı olmak için ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Hande Yener - Krema 03:11

Hande Yener - Krema

KREMA Bir diyarda hani rastlantı buyurur ya Masalın en zor yeri gelmiş Uyandıramamışım seni hala Şimdi söyle bu ne bu Bu masalın dibi tuttu Boş verdim öğütleri Öğütmekten başka ne ki Aşk acıtırmış yalan hepsi Yarı yolu ..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bozdağ  Ne biçim Bir Demokrasidir Ki, Teröristler İçin Her Şey Serbest Her Türlü Destek Var 01:06

Bozdağ Ne biçim Bir Demokrasidir Ki, Teröristler İçin Her Şey Serbest

Almanya’da Baden-Württemberg eyaletinin Gaggenau kentinde, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın konuşma yapacağı Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin düzenlediği etkinliğe park yeri ve girişlerin yeterli olmadığı öne sürüler..

Yaşlı Adamın İrlandalı Boksöre Rakip Çıkması 00:53

Yaşlı Adamın İrlandalı Boksöre Rakip Çıkması

Kartal'da park yeri yüzünden çıkan kavgada kendisine tekme atmaya çalışan genç şahsı tek yumrukla yere seren yaşlı adam akıllara İrlandalı Boksörü getirdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anna Babkova Kimdir? 01:27

Anna Babkova Kimdir?

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1982 Doğum Yeri: Harkov, Ukrayna Ölüm Tarihi: - Ölüm Yeri: - Burç: Terazi Meslek: Model,Sinema Oyuncusu..

Canan Çal - Ben Ne İnsanlar Gördüm 03:01

Canan Çal - Ben Ne İnsanlar Gördüm

Şarkı Sözleri Ben hayat yumağını sustum sabırla ördüm Oysa kısa ömrümde ben ne insanlar gördüm Gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bükeni Bir yandan da her yeri cennet sayanlar gördüm Gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bük..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu - Açık Yara 00:37

Gülden Mutlu - Açık Yara

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu  Açık Yara  Teaser 00:37

Gülden Mutlu Açık Yara Teaser

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

 CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi! 03:35

CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi!

Adolf Hitler, Doğum Yeri : Avusturya Ölüm Yeri : Bilinmiyor. Araştırma Sahiplerinin ilk iddâası .Nazi liderinin ölmediği, Arjantin'de bulunan güvenli bir askeri merkeze kaçırıldığı yönünde. Hikaye kulağa her ne kadar kom..

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce