#Kamp yeri

Galatasaray, Avusturya'ya gitti 02:11

Galatasaray, Avusturya'ya gitti

Galatasaray, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Sarı-kırmızılılar, 1 Ağustos'a kadar hazırlıklarını Tirol'de sürdürecek...

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

Sarışın Tehlike 1980 Cüneyt Arkın  Kristin Haydar Türk Filmi İzle 1:16:16

Sarışın Tehlike 1980 Cüneyt Arkın Kristin Haydar Türk Filmi İzle

Sarışın Tehlike - Cüneyt Arkın _ Kristin Haydar (1980 - 76 Dk) Film, bir dizi cinayet işlenen bir kampta yaşananları konu alır. Okçu Konfeksiyon Fabrikası için bir reklâm filmi çekilecektir. Fabrika sahibi Nedim Okçu fi..

  • PengoTV tarafından
  • 7.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana da 100 TL Veriyor 04:22

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana

Otostopla Türkiye turu macerasına çıkan 22 yaşındaki gezgin Aytaç Şimşek, 3 yılda 50 il gezdi, yüzlerce insanın derdini dinledi. Dert dinleme başı 10 TL alan genç gezgin, derdiyle kendisini ağlatana da 100 TL veriyor. İs..

Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir 04:38

Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir

Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, şâir düşünce adamı ve mutasavvıf. Tasavvufta Mevlevî yolunun öncüsüdür. Mevlana portresini ve Mevlana Türbesini ilk defa yaptıran Prenses Gürcü Hatun ile yakın do..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın - Çalkala 03:15

Demet Akalın - Çalkala

Yeri Gelmişken Çalkalamak lazım :-D Haydi Seyredelim..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor 02:18

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor Türkiye'de av tüfeği üretiminde önemli yeri olan Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde yivsiz sessiz silah imalatı yapan iki firma, milli piyade tüfeği MPT-76'..

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

İnek Sağım Robotu 03:09

İnek Sağım Robotu "Kaffi Kú" İzlanda

Kaffi Ku, Restoran Eylül 2011'de açıldı ve beklentilerini aştı. Burayı özel kılan yeri büyük ve en ileri teknolojiye sahip bir ahır hava olmasıdır. Ön Salondan 30 kişi , ineklerin sağım robotlarının nasıl çalıştığını iz..

  • Cowboy tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Topu Atan Çocuklara Molotof Kokteyli Cevap... 03:01

Kar Topu Atan Çocuklara Molotof Kokteyli Cevap...

Çocuklar Balkondaki Büyük Anneye Kar topu atınca ,işin seyri değişiyor. Olay yeri tabiki Rusya ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu 00:57

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu

videonun her yeri epik. sözün tıkandığı yer. feto olup devlete sızacağına, aktör olsan oscar alırdık..

ABD ,Teksas' daYılbaşı kutlaması  sırasında bir kurşunla Milletvekili Armando Martinez öldü 00:52

ABD ,Teksas' daYılbaşı kutlaması sırasında bir kurşunla Milletvekili

ABD Texas'da Milletvekili olan Martinez Yılbaşı kutlaması sırasında dışarıda kaza sonucu düşen merminin kurbanı oldu.Komşuları olayı duyduktan sonra telaşla tüm çocuklarını eve kapatıp, onun için üzüldüklerini söyled..