#Kamp yeri

Benim adım 'Fethi Sekin' 03:27

Benim adım 'Fethi Sekin'

Ne yazarsın yazmaya harfmi var, harfi buldun hecemi var, hadi onu yaptın söz mü var..... yok tabi. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah sabrı cemil ihsan eylesin...

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek 01:44

Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek

Sirkeci Büyük Postanenin Karşı Sokağında Çiğköfteci Ali Usta adında iş yeri olan kişinin çok konuşup müşteri çekmesi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Paris'te Çiçekli Pisuar Dönemi 00:23

Paris'te Çiçekli Pisuar Dönemi

Paris sokaklarına çiçekli pisuarlar konuldu. İdrar, alt kısımda bulunan samanla karışarak gübreye dönüşüyor. Gübre de üst kısımdaki çiçekleri besliyor ve etrafa güzel kokular yayılıyor. Ancak pisuarların yanında el yıkam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örümceğin Şaşkına Çeviren Yılan Avı 00:50

Örümceğin Şaşkına Çeviren Yılan Avı

Eğer Avustralya'da bu hayvanlardan birine rastlarsanız ölmeden önce görmeniz gereken 100 yeri görme hayallerinizi unutabilirsiniz...

  • JokerS tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beni Affet Oyuncularinin İnstagram Paylaşimlari 02:15

Beni Affet Oyuncularinin İnstagram Paylaşimlari

Tv de severek izlenen uzun soluklu arkası yarın dizileri arasında iddialı yeri olan Beni Affet oyuncularının birbirinden eğlenceli instagram paylaşımlarını sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Kanalımıza abone olmayı..

  • ANKA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

O Maaşa Bu Araba Diyeceksiniz, İşte Avrupayi Araba 00:49

O Maaşa Bu Araba Diyeceksiniz, İşte Avrupayi Araba

İşte Maaşınızla alabileceğiz 3 tekerlekli araba., Park yeri ve vergiler daha fazla indirimli :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burçların Aşk Uyumu - Mehmet Yıldız 09:35

Burçların Aşk Uyumu - Mehmet Yıldız

Burçların İslamiyette yeri nedir ? Burçların hayatımıza etkisi var mıdır ? Evleneceğimiz kişiyle burç uyumu önemli midir ? Burçlarla ilgili tüm sorularınızın cevabı bu videoda. İyi seyirler....

Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

İslamda Kadınların Seçebileceği En Uygun Meslekler - Kadın Peygamber - Mehmet Yıldız 02:23

İslamda Kadınların Seçebileceği En Uygun Meslekler - Kadın Peygamber -

Neden Kadın Peygamber Yok ? İslamiyet'te Kadının Yeri ? İslamiyet'in Kadına Verdiği Değer ? İslamiyet'te Kadın-Erkek Eşitliği Var Mıdır ? Sen erkek evlat istersin, Allah Hz.Meryem (a.s) gibi bir kız evladı verir. Kaf..

  • DİYANET TV tarafından
  • 8.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ? 04:37

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ?

Muhsin Yazıcıoğlu', Türk siyasetçi, Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Vikipedi Doğum: 31 Aralık 1..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Engin Akyürek Kimdir? 01:35

Engin Akyürek Kimdir?

Adı-soyadı: Engin Akyürek Doğum tarihi: 12 Ekim 1981 Doğum yeri: Ankara Kilosu: 82 kg Boyu: 187 cm Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Siyah Burcu: Terazi İlişki durumu: Bekar..

Dünya Haber: Ronaldo'nun Adı Havalimanına Verildi 00:20

Dünya Haber: Ronaldo'nun Adı Havalimanına Verildi

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'de forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun adı, doğum yeri olan Madeira adasındaki havalimanına verildi...

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da..

Havaalanı Cristiano Ronaldo'yu Mest Etti! 00:14

Havaalanı Cristiano Ronaldo'yu Mest Etti!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun adı, doğum yeri olan Madeira adasındaki havalimanına verildi. Uçaktayken çekilen videoda ismininin havalanıyla birlikte anılması yıldız futbolcuyu mest etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce