#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Doğru Ayakta Durma Pozisyonu Nasıl Olmalı 00:52

Doğru Ayakta Durma Pozisyonu Nasıl Olmalı

Doğru ayakta durma pozisyonu her iki ayağa eşit yük vererek sağlanabilir. Ancak uzun süre ayakta kalındığında yükler ayaklar arasında değiştirilmeli. Dizler esnek, geriye doğru olmamalı. Bel çukurluğunu korumalı ve karın..

  • NABIZ tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Duruş Pozisyonu Nedir 00:43

Doğru Duruş Pozisyonu Nedir

Doğru postür kas sisteminde herhangi bir zorlanmaya neden olmayan, özellikle bel ve boyun bölgelerindeki eğriliklerin normal sınırlar içinde olduğu, eklem, tendom ve bağlara yük bindirmeyen postür doğru postürdür...

  • NABIZ tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FSP Champ 1K Kesintisiz Güç Kaynağı İncelemesi 19:38

FSP Champ 1K Kesintisiz Güç Kaynağı İncelemesi

Özellikle iş yerleri için tasarlanan Champ 1K serisi, 1000VA kapasitesini 0.9 güç faktörü ile birleştirip 900 Watt yük altına girebiliyor...

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal Darlığı Kimlerde Daha Sık Görülür 01:15

Kanal Darlığı Kimlerde Daha Sık Görülür

Kanal darlığının iki tipi vardır. İlki doğuştan edinilen kanal darlığıdır. Anne karnında genetiğe bağlı olarak kanalın yeterince gelişememesinden kaynaklanır. Diğeri ise yaşanmışlığa bağlı olarak ortaya çıkar. Düşme, aşı..

  • NABIZ tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmplant Uygulamasından Ne Kadar Sonra Üst Yapı Yapılabilir 00:48

İmplant Uygulamasından Ne Kadar Sonra Üst Yapı Yapılabilir

İmplant uygulamasından sonra yaklaşık 15 gün, o bölgeye herhangi bir yük gelmemesi için protez yapılmıyor. 15 günden sonra hastanın çiğneme görevi yapmayan, basit protezler yapılıyor. Üst yapı ise üst çenede üç ay, alt ç..

  • NABIZ tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akciğer Kanseri Ameliyatı Sonrası Hasta Nelere Dikkat Etmeli 01:11

Akciğer Kanseri Ameliyatı Sonrası Hasta Nelere Dikkat Etmeli

Akciğer kanseri ameliyatı sonrasında hasta, solunum sistemine yük getiren alışkanlıklardan kurtulmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 2.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak 00:59

Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak

Adana’da akşam saatlerinde yük taşıma arabasına bağlanan buzdolabını 2 kişi motosikletle taşımaya kalkınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yolda seyreden bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Kamyonun Ağırlığına Dayanamayan Köprü Çöktü 00:29

Kamyonun Ağırlığına Dayanamayan Köprü Çöktü

Hindistan'da içi yük dolu bir kamyon, geçtiği yolun bir anda çökmesiyle devrildi. Yayaların da bulunduğu yolda faciadan dönüldü. İşte o anlar...

Karateci Robot Görenleri Şaşkına Çeviriyor 01:52

Karateci Robot Görenleri Şaşkına Çeviriyor

IIT-Istituto Italiano di Tecnologia araştırmacıları tarafından geliştirilen Centauro isimli insansı robot yapısını dört bacak ile birleştiriyor. Arama kurtarma faaliyetleri için tasarlanan robot, bu sağlam yapısıyla oldu..

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi 00:44

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yük treni makinisti, iftar saati öncesi bir restorandan verdiği siparişi tren yolu kenarında bekleyen kuryeden aldı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi...

ULAŞIM ARTIK DAHA GÜVENLİ 02:36

ULAŞIM ARTIK DAHA GÜVENLİ

YÜK VE İNSAN TAŞIMACILIĞINI DAHA MODERN VE GÜVENLİ HALE GETİRDİK...

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Tren İşçi Servisine Çarptı! 6 Ölü 1'ü Ağır 5 Yaralı 04:11

Tren İşçi Servisine Çarptı! 6 Ölü 1'ü Ağır 5 Yaralı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bariyeri kapalı hemzemin geçitten geçmeye çalışan işçi servisine yük treni çarptı. Meydana gelen kazada 4 kişi olay yerinde 2 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 1’ü ağır 5 yaral..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Sıla Günaydın Sevgilim 00:23

Sıla Günaydın Sevgilim

Aşk tutamicaksan, bana söz verme tanırım kendimi zor başeder aramızda kalsın çok vakit saydım Eğitilmiyor bu kalp, gitti mi gider Gönül niyette, bana acil şifalar Günaydın sevgilim nasıldı rüyalar Beni de gördün mü? Yo..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü 00:57

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü

Dünyanın en büyük uçağı Stratolaunch hangarından çıkarıldı. Kanat açıklığı bir futbol sahasından daha geniş olan dev uçak, uzaya gönderilecek roketleri atmosferin üst katmanlarına taşıyacak. Kanat açıklığı bir futbol sah..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..