#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Tamam Mıyız -  Temmuz'a Kötülük Yapacak 06:01

Tamam Mıyız - Temmuz'a Kötülük Yapacak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  Kurtar Beni Beni Özgür Bırak 10:20

Tamam Mıyız - Kurtar Beni Beni Özgür Bırak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  İnsan Eti Ağırdır 08:58

Tamam Mıyız - İnsan Eti Ağırdır

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması 10:02

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

Naz Dej - Ağır Cinayət (Cover Video) 03:01

Naz Dej - Ağır Cinayət (Cover Video)

“Ağır Cinayət” Mahnı Sözləri : Bitdi, gedirəm bütün yük çiynimdə Sadəcə sən dolanırsan beynimdə Əlimdə deyil gülə bilmirəm Sən yoxsan dözə bilmirəm Ya sən, yada sən Başqasını istəmirəm {Nəqarət} Gördüyüm, toxunduğum ..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Salman Solma - Ayrıldık 04:54

Salman Solma - Ayrıldık

Ayrıldık şarkı sözleri ile Yokluğum ölüm gibiydi hani sana Neden böyle olduk anlatsana Nasıl geldik biz en sona Susma biraz da sen Konuşsana Sen bana böyle düşkünken Ben senin için ölmeye hazırken Ne olduğu bilinmez b..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında büyük bir yük vardır artık. Peki Bahar bu yükü taş..

  • Dizi TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Sarışın Güzelin Sakarlığı 00:11

Sarışın Güzelin Sakarlığı

Motosiklet sürmeye çalışan sarışın güzelin hazin sonu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır 00:33

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır

motora değil eşşeğe biniyor sanki atla gitse bu kadar sekmez bizi izlediginiz için teşekkürler bizi takip etmeyi unutmayın..

Kenan Sofuoğlu'nun Arkasına Binen Adamın Dramı! 00:38

Kenan Sofuoğlu'nun Arkasına Binen Adamın Dramı!

Ünlü motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun motorunun arkasına binen adamın yaşadığı efsane dram...

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti 03:35

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya'da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti...

Kısmetse Olur - Şehmus ve Annesinden Kahkaha Tufanı! 04:42

Kısmetse Olur - Şehmus ve Annesinden Kahkaha Tufanı!

Kısmetse Olur 28 Mart Salı yayınlanan yeni bölümde, Şehmus ve Yağmur motosiklet ile damatlar evine gelerek sürpriz yapıyor ancak Emine Hanım'ı karşılarında buluyorlar!..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yolun Kenarında Twerk Yaparak Kazaya Sebebiyet Veren Kadın 01:08

Yolun Kenarında Twerk Yaparak Kazaya Sebebiyet Veren Kadın

Yolun kenarında Twerk yaparak araç sürücülerinin dikkatini dağıtmaya çalışan kişiler amaçlarına ulaştılar. Yola doğru yürümeye başlayan kadın, o sırada şeridinden çıkıp dönüş yapmaya hazırlanan otomobil ve motosiklet sür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletle Şov Yapmak İsterken Rezil Olmak 00:24

Motosikletle Şov Yapmak İsterken Rezil Olmak

Bir adam motosiklet ile şov yakmak isterken motosikletin önü bir anda havaya kalktı. Sürücü motosiklete hakim olamayınca ortaya bu görüntüler çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adrenalin Bağımlısı Motorculardan Kafes İçinde Muhteşem Şov 01:00

Adrenalin Bağımlısı Motorculardan Kafes İçinde Muhteşem Şov

Tek bir kafes 6 motor!???? Çılgınca bir şova imza atan motosiklet ekibinden insanın aklını alan gösteri.....