#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Otomobil İle Boru Taşıma Yöntemi 00:22

Otomobil İle Boru Taşıma Yöntemi

Çin'in Jiangsu Eyaletinde eski Volkswagen arabasıyla 16 metrelik plastik boruları taşıyan şoförün güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kimler Gut Hastalığı Riski Taşıyor 01:01

Kimler Gut Hastalığı Riski Taşıyor

Prof. Dr. İzzet Fresko gut hastalığı riski taşıyan kişilerin özelliklerini anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüklü Tır'ın Tepeye Geldiğinde İnanılmaz Kayması 01:18

Yüklü Tır'ın Tepeye Geldiğinde İnanılmaz Kayması

İş makinesi taşıyan TIR'ın yokuş yukarı virajdan döndükten sonra tepeye geldiğinde önü kalkarak geriye doğru kaymaya başladığı o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

Yokuştan Kayan TIR'da Şoförün Manevrası Hayat Kurtardı 01:18

Yokuştan Kayan TIR'da Şoförün Manevrası Hayat Kurtardı

Dev iş makinesini taşıyan TIR'ın şahlanması ve ardından yokuştan kayma anı, şoförün usta manevrasıyla dorseyi TIR'dan ayırarak olası bir faciayı önlemesiyle noktalanıyor. İspanya'da amatör kameraya yansıyan görüntüler so..

Kurye Aracı Soyguncusu Kamerada 00:54

Kurye Aracı Soyguncusu Kamerada

Konya'da bankalara para taşıyan özel bir şirkete ait kurye aracındaki şifreli kasadan iddiaya göre 300 ile 500 bin lira arasında para çalındı. Çuval dolusu parayı sırtlayıp götüren soyguncu güvenlik kamerası tarafından g..

Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu 00:58

Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu

Çin'de bir düğün görenleri şaşkına çevirdi. Gelin ve damatın yakınları düğün konvoyunun geçtiği yola havai fişek attı. yüzlerce havai fişek atılan yol savaş alanına dönerken gelin otağını omuzlarında taşıyan kişiler zor ..

Sultangazi'de Taksi Bagajında Yolculuk Kamerada 00:29

Sultangazi'de Taksi Bagajında Yolculuk Kamerada

Sultangazi'de aracının bagajında çanta yerine insan taşıyan taksi sürücüsü, kameralara yansıdı. Bagaja giren şahıs, içeride havasız kalmamak için bir eliyle kapağı tuttuğu görüldü...

Osmanlı Çarşısında Ramazan Coşkusu 01:30

Osmanlı Çarşısında Ramazan Coşkusu

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki en önemli Osmanlı miraslarından Başçarşı, ramazan aylarında farklı bir kimliğe bürünüyor. İçerisinde Gazi Hüsrev Bey'in adını taşıyan cami, medrese ve kütüphane başta olmak üzere ..

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

The Good Cop Tanıtım Fragmanı 00:20

The Good Cop Tanıtım Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. The Good Cop, 21 Eylül'de yayında...

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı 02:37

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi yaptı...

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar 02:32

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etti. Yüzde 90'ı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişin yapıldığı o tarihi ..

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin 00:29

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Tarihi anlar kokpit içerisinden böyle görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor 00:50

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor

Kandil’e yönelik devam eden operasyon kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakurk bölgesinden içeriye doğru ilerliyor. PKK’ya yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesindeki operasyonları aralıksız sürerken, örgütün ..

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı 02:22

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı

700 yıllık miras UNESCO ile dünyaya açıldı Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünce (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, 700 yıllık Osmanlı sivil mimarisini bozulmadan günümüze taşıyan Cumalıkızık, düny..

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:57

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. Tüm bölümler 21 Eylül'de yayında...

Müslüm Teaser 01:00

Müslüm Teaser

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filminin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi ..

Bisikleti Kaçıran Maymunun Köpeği Delirtmesi 00:38

Bisikleti Kaçıran Maymunun Köpeği Delirtmesi

Maymun kardeşimiz bisikletine binip uzaklara gitmek, biraz gezmek ve kafa dağıtmak istiyor. Ancak sevimli fino köpeğimiz bu durumdan rahatsız ve onun bunu yapmasını istemiyor. Ancak genlerinde insan özelliği taşıyan yara..

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

El Arabası Kullanan Amcanın Trafik Kurallarına Uyması 00:23

El Arabası Kullanan Amcanın Trafik Kurallarına Uyması

Yolda el arabası ile malzeme taşıyan amca kırmızı ışık yanınca beklemiş, yeşil ışık yanınca yoluna devam etmiş. Bu amcanın trafikte örnek olması dileğiyle.....

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kucağında Öğrencisinin Bebeğiyle Ders Anlatan Erkek Öğretmen 01:50

Kucağında Öğrencisinin Bebeğiyle Ders Anlatan Erkek Öğretmen

Sosyal medyada Amerika'da ders süresince öğrencisinin bebeğini kucağında taşıyan öğretmenin fotoğrafı büyük ilgi toplamış...

  • JET TV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canından Çok Lastikleri Düşünen Eleman 00:25

Canından Çok Lastikleri Düşünen Eleman

Karayolunda lastik taşıyan bir kamyonun seyir halindeyken kasanın arkasında lastikleri tutması, canını hiçe sayması kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tapınakta Tahttan Düşürülen Kadın 00:31

Tapınakta Tahttan Düşürülen Kadın

Çin'de bir tapınakta meydana gelen olayda tahtta taşınan kadın , tahtı taşıyan adamların dikkatsizliği yüzünden fena düşüyor...

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..