#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Ambulansın Geçişini Engelleyen Aracın Önünü Kesen Polis 00:59

Ambulansın Geçişini Engelleyen Aracın Önünü Kesen Polis

Trafikte hasta taşıyan ambulansa yol vermeyen araç sahibinin yolunu keserek cezayı kesen polisi izliyoruz. Hala ambulansa yol verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Denizli'de Otobüs Kazası -  22 Öğrenci Yaralandı 00:57

Denizli'de Otobüs Kazası - 22 Öğrenci Yaralandı

Denizli-Antalya kara yolu üzerinde Acıpayam ilçesinde, ortaokul öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 22'si ortaokul öğrencisi 34 kişi yaralandı...

İş Makinesini ile Şov Yapan Operatör 00:13

İş Makinesini ile Şov Yapan Operatör

Geleneksel iş makinesi seyrini bir tık öteye taşıyan operatör karşınızda. Adam koca iş makinesini eli kolu gibi kullanmış...

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz 00:59

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz

Ford Otosan Genel Müdürü sayın Haydar Yedigün Yükümüz ağır; ama en çok da bu zorlu günlerde dışarıda bizim için çalışan tüm emekçilerimizin. Sorumluluk, cesaret ve azim duygusu ile bu yükü taşıyan herkesin yanındayız ...

Milli Savunma Bakanı Akar Mersin'de 03:02

Milli Savunma Bakanı Akar Mersin'de

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Mersin'de askerleri taşıyan otobüsün kaza yaptığı bölgede incelemelerde bulundu...

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada 02:47

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada

Bursa’da içerisinde Covid-19 şüphelisi 6 aylık bebek ve annesini taşıyan ambulans, kavşaktan dönüş yapan otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara anbean yansıdı...

Arabasını Kamyon Sanan Sürücü 00:27

Arabasını Kamyon Sanan Sürücü

Evini taşıyan sürücü taşınma işlerinde kamyon çağırmak yerine bu için arabasını kullanmış. Arabasını yükleyebildiği kadar yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı 02:17

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı

Kağıthane’de disleksi hastası çocukları taşıyan minibüse cadde üzerinde sür'atli bir şekilde seyrederek “makas” atan otomobil çarptı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansırken, hafif yaralı 4’ü çocuk 6 kişi ambulansla ..

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem 07:11

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem

Antalya’nın turizm merkezi Kaleiçi’nde taksi şoförü Tuğrul Yüksek, korona virüs salgınına rağmen müşterilerinin sürekli ön koltuğa oturmasını koyduğu kadın cansız manken ile engelledi. 3 aydır ön yolcu koltuğunda maskeli..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Türk gemisine hukuksuz arama! 02:04

Türk gemisine hukuksuz arama!

TÜRK GEMİSİNE HUKUK DIŞI ARAMA..DOĞU AKDENİZ'DE HAREKETLİ SAATLER YAŞANDI... YUNAN KOMUTAN YÖNETİMİNDEKİ İRİNİ HAREKATINDA GÖREVLİ BİR ALMAN FIRKATEYNİ TÜRKİYE'DEN LİBYA'YA YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN GEMİYİ DURDURUP SAATLE..

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı 00:52

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı

Aydın'da halk otobüsü sürücüsü, hasta taşıyan ambulansın yoluna hızlı bir şekilde devam edebilmesi için kavşaktan gelen akışı aracıyla durdurdu. O anlar kameraya yansıdı...

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan 00:20

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan

Bursa’da bir otobüs sürücüsünün korona virüslü hasta taşıyan ambulansa yol verebilmek için kazayı göze aldığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Havada panik! 01:05

Havada panik!

AMERİKA'DA 231 YOLCU, 10 MÜRETTEBAT TAŞIYAN YOLCU UÇAĞININ MOTORU KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA HAVADA ALEV ALDI. KOPAN PARÇALAR KİLOMETRELERCE AŞAĞI YUVARLANDI. NEYSE Kİ O KORKUNÇ OLAY KİMSENİN BİLE BURNU KANAMADAN ATLATILD..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Motosikletiyle havalandı! 01:20

Motosikletiyle havalandı!

YATAĞA YATTI, KOLTUĞA OTURDU, TAVLA OYNADI... AMA İŞİN HABER DEĞERİ TAŞIYAN KISMI TÜM BUNLARI YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPARKEN YAPTI... HASAN KAVAL DENİZLİ'DE YİNE İLGİNÇ BİR ŞOVA İMZA TTI, MOTOSİKLETİNİ PARAŞÜTÜNE BAĞLAYIP HAVAL..

Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..

Bizde emanet namus gibidir 02:12

Bizde emanet namus gibidir

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK..İSTANBUL LALELİ'DE 2 GASPÇI, 3 MİLYON LİRA TAŞIYAN 2 KURYEYE PUSU KURUP SOYMAYA ÇALIŞMIŞTI..PARA DOLU ÇANTAYI, CANLARI PAHASINA KORUYAN O KURYELER BUGUN SHOW HABERE KONUŞTU... PATRONLARIYSA..

Tatil dönüşü yangın kabusu 01:12

Tatil dönüşü yangın kabusu

DİDİM TATİLİNDEN DÖNENLERİ TAŞIYAN OTOBÜS, İZMİR TORBALI CİVARINDA ARIZALANDI... BİRKAÇ SANİYEDE DE ALEV ALDI... CANINI ZOR KURTARAN YOLCULARIN İHMAL İDDİASI İSE VAHİM.....

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı 00:29

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük'te orman yangını meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına ilk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı. Traktörleriyle yanan ormanlık alana su taşıyan yurttaşların..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Havalimanı'na İndi 02:17

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Hav

Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliye edilen 324 Türk vatandaşını taşıyan Türk Hava Yolları (THY)'na ait tahliye uçağı saat 16.45'te İstanbul Havalimanı'na indi...