#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

Valizde bomba paniği! 01:23

Valizde bomba paniği!

ANTALYA'DA YURDA EŞYALARINI TAŞIYAN ÖĞRENCİ YORULUNCA BİR VALİZİNİ BIRAKTI... DİĞERLERİNİ TAŞIYIP ONU ALACAKTI. DÖNDÜĞÜNDE GÖZLERİNE İNANAMADI. VALİZİNİN ETRAFINI SARAN BOMBA İMHA EKİBİ PATLATMAYA HAZIRLANIYORDU...

Tunus açıklarında batan akaryakıt yüklü gemide sızıntı tespit edilmedi 01:42

Tunus açıklarında batan akaryakıt yüklü gemide sızıntı tespit edilmedi

Tunus açıklarında dün kötü hava koşulları nedeniyle batan ve 750 ton akaryakıt taşıyan gemide inceleme yapan dalgıçlar, gemide sızıntı olmadığını tespit etti...

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Bursa'Daki Bombalı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:10

Bursa'Daki Bombalı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bursa'da ceza infaz memurlarını taşıyan servise yapılan bombalı saldırının görüntüleri ortaya çıktı...

Samsun'da Hareket Halindeki Tırın Altından Geçen Otomobil 00:26

Samsun'da Hareket Halindeki Tırın Altından Geçen Otomobil

Samsun'da meydana gelen bazı trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Görüntülerde, cipin beton köprü parçası taşıyan TIR'ın altından geçmesi dikkat çekti...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 2 yıl önce
''Şoför uyudu, takla attık'' 01:37

''Şoför uyudu, takla attık''

ADANA'DAKİ AK PARTİ GENÇLİK ŞÖLENİNDEN DÖNEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYAN OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI.....

CENDERE KÖPRÜSÜ'NDE ZARA RÜZGARI! 02:02

CENDERE KÖPRÜSÜ'NDE ZARA RÜZGARI!

ADIYAMAN'ın Kahta ilçesinde, Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Nemrut Gastronomi Buluşmaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, memleketi Adıyaman'da Antik Roma döne..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017  Kış Bayan Saç Modası 02:59

2017 Kış Bayan Saç Modası

2016-2017 sonbahar-kış bayan saç modası, yaza veda etmeye hazırlanmaya başladığımız şu günlerde birçok bayanın merak konusu. sonbahar-kış sezonu saç trendleri. Hadi bakalım. Sezon trendler arasında bulunan kahküllerin ha..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Cara Delevingne Kimdir? 01:13

Cara Delevingne Kimdir?

Delevingne soyadı hem kulağa hoş gelen hem de bir o kadar önem taşıyan bir soyad. Anlayacağınız İngiltere’de tanınmış bir aileden geliyor Cara. ( Ne yazıkki keşfedilmesi pek de şans değilmiş ) Öncelikle; dedelerinden bi..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..