#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Tahsin Hasoğlu Federasyon Şeysi 00:41

Tahsin Hasoğlu Federasyon Şeysi

Komedyen Tahsin Hasoğlu bu kez baltayı taşa vurmuş.İnsanları güldürmeyi hedefleyen bir sanatçı için yapılabilecek en zor ve hatta dahi imkansız şey,kendisi zaten komik olan bir durumun parodisini yapmaktır ki Hasoğlu da ..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mitsubishi Eclipse Cross Test Sürüşü 10:01

Mitsubishi Eclipse Cross Test Sürüşü

Mitsubishi Eclipse Cross ile sahalara geri döndü. Türkiye de özellikle Lancer Evo L200 gibi modelleriyle çok sevilen marka Renault Nissan ittifakının gücünü de alarak artık daha fazla model karşımıza çıkartacak...

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buğday Salatası Tarifi 02:43

Buğday Salatası Tarifi

Buğday Salatası İçin Gereken Malzemeler: 1 su bardağı buğday Üzerini iki kat geçecek kadar su düdüklü tencere (yoksa akşamdan suyu koyup kaynatın, kapağı kapalı şekilde sabaha soğumaya bırakın) 5-6 yaprak kıvırcık 5-6 da..

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm Fragmanı 00:49

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Portakallı Kurabiye Tarifi 03:51

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakallı, Damla Çikolatalı Fındıklı Kurabiye için malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 umurta sarısı yarım su bardağı nişasta yaklaşık 2 su bardağı veya biraz daha fazla un 1 çay kaşığı ..

Tavuk Döner Tarifi 04:51

Tavuk Döner Tarifi

Tavuk Döner için malzemeler: 2 adet kemiksiz tercihen fileto kesilmiş tavuk göğsü (yaklaşık 800-1000 gr) Bütün ise siz kesebilirsiniz sosu için: 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı domates ve biber salçası 1 yemek kaşığı yoğur..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 1.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi 02:01

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi.Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24)..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Jalebi Tatlısı Tarifi 03:52

Jalebi Tatlısı Tarifi

Jalebi Tatlısı için malzemeler: 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı pirinç unu 1 yemek kaşığı yoğurt 1 silme çay kaşığı zerdeçal yarım çay kaşığı kabartma tozu yarı msu bardağı + 2 yemek kaşığı su Jalebi tatlısı şerbeti için:..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..

Ailesinde Kanser Olmayan Kanser Olur Mu 02:06

Ailesinde Kanser Olmayan Kanser Olur Mu

Prof. Dr. Müslümanoğlu: Türkiye'de meme kanseri Avrupa'ya göre daha fazla...

  • NABIZ tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf) 00:52

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Şov Yapmak İsteyen Şefe Beklenmedik Sürpriz 00:31

Şov Yapmak İsteyen Şefe Beklenmedik Sürpriz

Japonya'da bulunan bir restoranda şefin yemekleri hazırlarken çektirdiği videoda beklenmedik bir olay yaşanmış. Şef yemeklerini hazırlarken herkes hayranlıkla izlemiş. Ancak yaktığı ateş fazla yükselince lokantada buluna..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı 00:54

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Cevizli Kivi Lokumu 03:39

Cevizli Kivi Lokumu

Malzemeler 7 Kibi 1 Çay bardağı Ceviz Yarım su bardağıdan fazla Şeker 3 Yemek kaşığı Buğday Nişastası 1 Tatlı kaşığı Tereyağ..

Mevsimler Depresyon Üzerinde Etkili Midir 01:42

Mevsimler Depresyon Üzerinde Etkili Midir

Hafta Sonu Keyfi'nde Pınar Esen'in konuğu olan Psikiyatri Uzmanı Muzaffer Kaşer, mevsimlerin depresyon üzerinde çok fazla etkisinin olmadığını açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla'nın Büyük Şansızlığı Sayıyı Rakibine Kaptırdı 64. Bölüm Survivor 2018 02:03

Damla'nın Büyük Şansızlığı Sayıyı Rakibine Kaptırdı 64. Bölüm Survivor

Dokunulmazlık oyununda Merve ile karşı karşıya gelen Damla'nın sembolü düşmeyince havuzda fazla vakit kaybetti.....

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zarf Böreği Nasıl Yapılır 03:50

Zarf Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler: (2 zarf böreği için) 4 adet yufka 2 yumurta (1 sarısını ayırın) yarım su bardağından biraz fazla sıvıyağ 1 su bardağı süt istediğiniz börek harcı arzuya göre susam, çörekotu, haşhaş tohumu..