#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu 00:29

Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu

Mücadele sok: Birden platformlarda indirme 10'dan fazla milyonlarca vardı oyun serisi harika yeni eklemelerle geri döndü! Onun eski ve yeni düşmanları ile mücadele yolunu genç stickman olarak oynayın Gölge Savaşçısı unva..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Kas Yapmak İsteyen Gencin Halter ile İmtihanı 00:24

Kas Yapmak İsteyen Gencin Halter ile İmtihanı

Biraz kas yapmak için spor salonuna giden genç haltere fazla ağırlık takınca adeta halterin altında kalmış...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Golf Arabasıyla Adama Çarpan Sarhoş 00:13

Golf Arabasıyla Adama Çarpan Sarhoş

Golf sahasında alkolü fazla kaçıran ikili , sarhoş halde birde golf arabasına binince olanlar olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trafik Lambasıyla Konuşan Teyze 00:52

Trafik Lambasıyla Konuşan Teyze

Yolun karşısına geçmek isterken yaya geçidinin yanında duran trafik lambasının uyarılarını fazla dikkate alan teyzeyi izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akbağ Rakiplerine Bakın Nasıl Bir Göndermede Bulundu 01:20

Demet Akbağ Rakiplerine Bakın Nasıl Bir Göndermede Bulundu

Usta oyuncu ve komedyen Demet Akbağ önceki akşam eşi Zafer Çika’yla birlikte Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Akbağ, yeni filmi hakkında bilgiler verdi. Demet Akbağ önceki akşam eşi Zafer Çika ile Nişantaşı’n..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Kaza Yaptığından Haberi Olmayan Sarhoş Sürücü 01:46

Kaza Yaptığından Haberi Olmayan Sarhoş Sürücü

Yine Rusya'da Rusya'ya yakışır bir video karşımızda. Alkolü fazla kaçıran sarhoş sürücü kaza yapmış ancak hala arabasını ilerletme çabasındaymış...

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'ın Annesi Serdar'ın Getirdiği Kız Başımın Tacıdır 03:01

Serdar Ortaç'ın Annesi Serdar'ın Getirdiği Kız Başımın Tacıdır

Anne Nesrin Ortaç Oğlu Serdar Ortaç'ı İzlemeye Gitti.Konser Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtlayan Ortaç Oğlunun Boşanmasında Çocukları Olmadığı İçin Çok Fazla Üzülmediğini Söyledi. Serdar Ortaç Ve Chloe'nin Boşanması..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patates Kroket Nasıl Yapılır 06:38

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Patates Kroket Tarifi ve Malzemeler : Patatesiniz büyükse 5 tane haşlayalım. (Ben 10 taneden fazla küçük patates kullandım.) 3 Tane yumurta sarısı 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı nişasta Tuz kar..

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:54:59

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Sevcan Orhan Zorlu Hastalık Sürecini Anlattı 06:00

Sevcan Orhan Zorlu Hastalık Sürecini Anlattı

Müjdat Gezen'in yönettiği Pera Müzikali'nde sahne alan Sevcan Orhan geçirdiği hastalık sürecini ve ona kattıklarını anlattı. Hayata daha fazla değer vererek yola devam ediyorum diyen Sevcan Orhan bu süreçte çevresinden..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güvenlik şans meselesi değildir 00:10

Güvenlik şans meselesi değildir

Evet.... Orada millet var .... Şansa güvenmek bu sefer işe yaramış olabilir... Ama gerçekten şansınızı fazla zorlamayın..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik 02:31

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik

Afrika ülkeleri şimdiye kadar Ebola'dan sıtmaya pek çok salgınla mücadele etti. Şimdiki koronavirüs salgını ise sadece Afrika'yı değil tüm dünyayı tehdit ediyor. Ancak Afrikalılar geçmiş deneyimlerden ötürü çok fazla end..

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Arabada Sızan Sürücüyü Tokatlayan Polis 00:15

Arabada Sızan Sürücüyü Tokatlayan Polis

Rusya'da alkolü fazla kaçıran bir sürücü arabasını bir yere çekip direksiyon başında uyumuş. Tüm uğraşlara rağmen uyanmayan sürücü polis tarafından tokatlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Coronadan Dolayı Kafayı Sıyıran Adam 01:16

Coronadan Dolayı Kafayı Sıyıran Adam

Malum gündem aşağı korana yukarı korana olunca amcamız daha fazla dayanamayıp keçileri kaçırmışa benziyor.İzliyoruz..

  • PengoTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..