#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü 04:49

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü

Sitemizdeki hipnotize eden envai çeşit videoya bir ekleme de ben yapayım dedim. Travego yolcu otobüsü ile otogara giden şofor abimizin hareketleri türk dizileri gibi hipnotize ediyor. Çok fazla izlenmesi rüyanızda metro ..

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Gaziantep’te tedirgin eden görüntü 02:06

Gaziantep’te tedirgin eden görüntü

Yeni tip korona virüs ile başlayan ‘sosyal mesafe’ döneminde sosyal mesafe kuralına en az uyan il Gaziantep oldu. Kentte bugün insan yoğunluğunun en fazla yaşandığı çarşı ve caddelerde kaydedilen görüntüler ise ürküttü...

Sarhoş Gencin Rodeo ile İmtihanı 00:58

Sarhoş Gencin Rodeo ile İmtihanı

Arkadaşları ile eğlencenin dibine vuran gençlerden biri rodeo yapmaya karar vermiş. Ancak genç alkolü fazla kaçırdığı için rodeo yapmakta oldukça zorlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Merdivenlerden Süzülen Sarhoş Kız 00:21

Merdivenlerden Süzülen Sarhoş Kız

Alkolü evde fazla kaçıran kız , sıra merdivenlerden yukarıya gelmek olunca başaramamış. Merdivenleri tamamlamak üzereyken aşağıya doğru süzülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi 13:58

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi

kışlık kirmizi biberli domates sosu tarifi malzemeler 4 kilo domates türkiye'dekiler Bursa'ya da Çanakkale domatesi kullanabilir. iki buçuk kilo tatlı kırmızıbiber yaklaşık 5 6 tane acı süs biber (Ama acısını siz kend..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 01:36

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi en fazla hisseden Kumkuyucak Mahallesinde vatandaşların panik anları güvenlik kameralarını saniye s..

Üfleyerek Şişe Devirme Rekoru İçin Çalışan Adam 00:17

Üfleyerek Şişe Devirme Rekoru İçin Çalışan Adam

Dünyada çok ilginç rekorlar kırılıyor. Bu adamda ilginç bir rekora imza atmak için bütün gün çalışıyormuş. Adamın amacı en kısa sürede üfleyerek en fazla şişeyi devirmek...

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zargana Azmanının Köpek Balığı Sanılması 00:28

Zargana Azmanının Köpek Balığı Sanılması

İZMİR'in Güzelbahçe ilçesinde beslenmek için kıyıya gelen 'zargana azmanı' balığını yüzgeçleri nedeniyle köpekbalığı zanneden vatandaşlar heyecanlı anlar yaşadı. Güzelbahçe sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar deniz yüzey..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Biri Şu Kınayı Getirsin 00:15

Biri Şu Kınayı Getirsin

Kına gecesini sesiyle kabusa dönüştüren kadını izliyoruz. Kınanın artık bir an önce gelmesi lazım yoksa bu kadının sesi daha fazla çekilmez...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Selin yaşandığı Kaçkar köyü havadan görüntülenince felaketin boyutu ortaya çıktı 04:36

Selin yaşandığı Kaçkar köyü havadan görüntülenince felaketin boyutu or

Rize’de selden en fazla zarar gören köylerden biri olan Kaçkar Köyü havadan görüntülendi...

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise teslim etti 02:22

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise

Bursa’da bir temizlik işçisi, çöpte bulduğu 100 bin liradan fazla parayı polise teslim ederek örnek bir davranışa imza attı. Polis ekipleri paranın sahibini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı...

Kurtarmak İsterken Traktörü Ters Çevirmek 00:22

Kurtarmak İsterken Traktörü Ters Çevirmek

Çamura batan traktörü kurtarmak isteyen adam şansını fazla zorlayınca işler dahada kötüye gitmiş ve traktör ters dönmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstikamet korona 00:27

İstikamet korona

Çanakkale Belediyesi halk otobüsünde yeni tip korona virüs (Covid-19) kuralları hiçe sayıldı. Gereğinden fazla yolcunun olduğu otobüs içerisinde gencinden yaşlısına herkes ayakta olduğu görüntüler tepki çekti. O anları b..

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı... 00:53

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın coronavirüs vakalarındaki artışın en fazla olduğu illerden biri olarak açıkladığı Bursa’da, doğu yönünde çalışan minibüslerde sosyal mesafeye uyulmaması halkı tedirgin ediyor...

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı 04:14

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte bin 596 vaka tespit edildiğini, 45 kişinin ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurd..

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor 02:25

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü. Şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle 15 ev ve 49 ahırda da büyük h..

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..