#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Gece yarısı kovalamaca! 01:35

Gece yarısı kovalamaca!

ADANA'DA POLİSİ GÖREN ŞÜPHELİLER GAZA BASINCA GECE VAKTİ SOKAKLARDA KOVALAMACA BAŞLADI. HİÇBİRİ FAZLA UZAKLAŞAMADI...

Kuş fiyatları uçtu! 02:32

Kuş fiyatları uçtu!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVE KAPANANLAR, SIKINTIDAN KUŞ BESLEMEYE BAŞLADI... TALEP O KADAR FAZLA Kİ, FİYATLAR DA KANATLANIP UÇTU...

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Kumar masası bazanın altında! 01:36

Kumar masası bazanın altında!

ŞİMDİ SİZE BİR SORU..SAKLANMAYA ÇALIŞILAN BİR KUMAR MASASI EN FAZLA NEREDEN ÇIKABİLİR? SİZ DÜŞÜNÜRKEN BEN ANLATAYIM..KISITLAMAYI İHLAL EDİP BİR EVDE TOPLANDILAR, KUMAR OYNADILAR.. POLİSİN GELDİĞİNİ DUYUNCA DA BİR HEYECAN..

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak'' 01:43

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak''

Gayrimenkul yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar dikkat bu haber sizleri ilgilendiriyor. Uzmanlara göre konut yatırımı altın ve dövizden daha fazla kazandırıyor. Bu yılsa gayrimenkul fiyatları yüzde 40 artacak...

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler Hakkında 01:06

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Wick 2 Türkçe Dublaj İzle 2:02:22

John Wick 2 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

Fahiş fiyata ceza yağdı! 02:07

Fahiş fiyata ceza yağdı!

HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARA TİCARET BAKANLIĞI'NDAN CEZA YAĞDI. PİYASADA DENETİME ÇIKAN EKİPLER 10 BİNE YAKIN ÜRÜNÜN FİYATINI İNCELEDİ. FAHİŞ ARTIŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 375 FİRMAYA 11 MİLYON LİRADAN FAZLA PARA CE..

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi 02:13

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ MAHMUT TUNCER'İN KIZI GİZEM TUNCER'İN BAŞI FAZLA KİLOLARIYLA DERTTEYDİ... AMA AZMETTİ, İKİ BUÇUK AYDA TAM 45 KİLO VERDİ... BUNU NASIL BAŞARDIĞINI DA BİZE ANLATTI....

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir 02:44

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir

Vaka sayısı düşen illerde kafe ve lokantaların açılması, hafta sonu yasaklarının kaldırılması planlanıyor. Kafe ve restoranların yüzde 30 kapasite ve müşterilerin en fazla 45 dakika oturması şartı ile açılması bekleniyor..

Türkiye Levrek ve Çipurada Dünya Lideri 02:01

Türkiye Levrek ve Çipurada Dünya Lideri

Su ihracat rakamları açıklandı. Türkiye, 2020'de en fazla levreği Hollanda'ya, en çok çipurayı İtalya'ya ihraç etti...

''Helal süt emmiş'' 01:22

''Helal süt emmiş''

BİNLERCE LİRA BORCU OLAN BİR ADAM ONLARI ÖDEMEK İÇİN YİNE BORCA GİRDİ. BİR YAKININDAN ALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUDA BOZDURDU. YAKLAŞIK 11 BİN LİRA FAZLA ÖDEME YAPILDIĞINI ANLAYINCA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GEREĞİNİ YAPTI...

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Tenekede Tavukta Komik Son 00:20

Tenekede Tavukta Komik Son

Tenekede tavukta kendine fazla güvenen adamın yaşadığı büyük hayal kırıklığı arkadaşının kamerasına böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu 00:57

Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu

Amerika'nın Denver Kenti kar yağışına teslim oldu. Kentin Uluslararası Havalimanı'nda iki binden fazla uçuş gerçekleştirilemedi...

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti 02:21

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti

Korona virüs vaka haritasında kırmızı renkteki Amasya’da polisler evleri dolaşıp rastgele ayakkabı sayısı fazla olanların ziline bastı. Vatandaşlardan önlem amacıyla misafir kabul etmemelerini istedi. 66 yaşındaki bir va..

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu 02:20

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu

Bangladeş’te Arakanlı Müslümanların yaşadığı kampta çıkan yangın 8 saat sonra kontrol altına alınırken, yangında 9 bin 600 ev küle döndü, yaklaşık 30 binden fazla kişi evsiz kaldı...

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Mayasız Kolay Pişi Tarifi 04:40

Mayasız Kolay Pişi Tarifi

Malzemeler iki tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat yaklaşık üç buçuk su bardağı un Hazırlanışı yoğurma kabımıza yoğurt,su, yumurta ve tuzumuzu koyalım elim..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Sarhoş Adam Bisiklete Binerse 00:16

Sarhoş Adam Bisiklete Binerse

Alkolü fazla kaçırıp bisiklete binen adam için bu iş hiçte kolay olmamış. Adam o şekilde görüntüleyen sürücü, dönüp dolaşıp bisikletlinin aracına çarpmasını da kaydetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şaha Kalkan Triportör 00:23

Şaha Kalkan Triportör

Mısır'da kum yüklü bir triportör köprüde arabanın yanından geçerken fazla yükten dolayı şaha kalkmış. O anlar kameraya yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

Kadın ve Çocuklar Mağdur Edilmeyecek 02:30

Kadın ve Çocuklar Mağdur Edilmeyecek

Şiddet mağduru kadın ve çocukları yargısal süreçlerde daha fazla korunacak. Bu kapsamda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzasıyla 81 şehre Adli Görüşme Odaları Genelgesi gönderildi. Genelgeye göre, suçun mağdurları ile..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..