#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi! 02:05

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi!

AYNI KÖPRÜDEN 1 SANİYE ARAYLA GEÇTİN DENDİ, 2 HGS GEÇİŞİ BİRDEN ÖDEMESİ İSTENDİ. ARA ARA HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİNİN BİR GEÇİŞ FAZLA ALDIĞINI İDDİA EDEN TAKSİCİ, BU AKSAKLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ...

Bazlama Tarifi 09:30

Bazlama Tarifi

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 dolu tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz *bahsi geçen kavanoz 660 ml lik. 350 gr mayalama sıcaklığındaki, yani elinizi batırdığınızda bir..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Saç Kavurma Tarifi 06:28

Saç Kavurma Tarifi

1 kilo küçük doğranmış dana eti Kücük bir tane kuru soğan(rendelenmiş) 2 3 diş sarımsak(tüm halde koyun) 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı sıvıyağ Tuz karabiber kekik Not : Ben bazen 100 ml yani 1 çay bardağı da krema..

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı 01:44

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı

AYASOFYA CAMİNİN BAŞ İMAMI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞ, SİYASETÇİLERLE DE POLEMİĞE GİRMİŞTİ. AKADEMİK ÇALIŞMALARIMA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM DİYEN İMAM MEHMET BOYNUKALIN, GÖREVİNDEN AY..

Bisikletini Trene Kaptıran Adam 00:34

Bisikletini Trene Kaptıran Adam

Bisikletli grup trenin geldiğini fark edince raylara yakın bir yerde trenin geçmesini beklemişler. Ancak içlerinden biri raylara fazla yaklaşınca bisikletine tren çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu! 02:42

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu!

Bir günde 400 binden fazla kişide koronavirüs tespit edilen Hindistan'da hastanede yangın çıktı. Bununla birlikte Hindistan'da aşı stok krizi de yaşanıyor...

Bünyesi Yamaç Paraşütünü Kaldırmayan Kadın 00:38

Bünyesi Yamaç Paraşütünü Kaldırmayan Kadın

Yamaç paraşütü yapmak isteyen kadın , havalandıktan kısa bir süre sonra mide bulantısı yaşamış. Kadın daha fazla dayanamamış ve kusmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bademli Perişan Kurabiye Tarifi 02:52

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi

125 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta sarisi Yarim cay bardagindan bir parmak fazla.(70 gr seker) 2 su bardagi un(280 gr) 1 tane vanilya 100 gr kirilmis badem. Hazirlanisi Yagi,yumurtayi,vanilyayi,sekeri..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Direk Dansında Kötü Biten Eğlence 00:11

Direk Dansında Kötü Biten Eğlence

Evde parti düzenleyen arkadaşlardan biri direk dansı yapılan direğe tırmanmış ve arkadaşları tarafından döndürülmüş. Direk bu işkenceye daha fazla dayanamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Evde Sallanırken Televizyonu Kıran Kız 00:10

Evde Sallanırken Televizyonu Kıran Kız

Evde duvarda asılıp sallanan kız daha fazla tutunamayınca elleri kaymış ve masadaki televizyonu kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ayakkabı şikayetleri patladı! 02:17

Ayakkabı şikayetleri patladı!

AYAKKABI FİRMALARI ADETA ŞİKAYET KUTUSUNA DÖNDÜ. ÇÜNKÜ TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİNE YAPILAN AYAKKABI ŞİKAYETLERİ PATLADI. İLK 5 AYDA 12 BİNDEN FAZLA KİŞİ, SATIN ALDIĞI AYAKKABIDAN ŞİKAYETÇİ OLDU...

Kızların Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile İmtihanı 00:05

Kızların Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile İmtihanı

İki kız sanal gerçeklik gözlüğü takıp oyun oynamaya başlamış. Ancak kızlardan biri kendini fazla kaptırınca ufak bir kaza atlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Kredi Kartı Alışverişlerinde Taksit Sayısı Azaltıldı! İşte Detaylar 01:33

Kredi Kartı Alışverişlerinde Taksit Sayısı Azaltıldı! İşte Detaylar

ALTIN ALIRKEN 6 DEĞİL 3 TAKSİT OLUCAK BEYAZ EŞYAYA EN FAZLA 9 TAKSİT..

Kadınlar ne söyler, erkekler ne anlar 02:25

Kadınlar ne söyler, erkekler ne anlar

KADINLAR NE SÖYLER ERKEKLER NE ANLAR? ... FİLMİ ÇEKİLDİ, KİTABI YAZILDI AMA O KRİTİK SORUYA TATMİN EDİCİ YANIT BİR TÜRLÜ BULUNAMADI. ÇÜNKÜ MESELE KULLANILAN KELİME SAYISINDAN FAZLA KİLOLARA KADAR UZAYIP GİDİYOR. UZMANLA..

Türkiye'yi Mikro art sanatıyla tanıştırdı 02:17

Türkiye'yi Mikro art sanatıyla tanıştırdı

BİR KABAK ÇEKİRDEĞİNE, MİNİCİK YAPRAĞA, PİRİNÇ TANESİNE.... BUGÜNE KADAR 350'DEN FAZLA OBJEYE SANATINI İŞLEDİ. HAYRANLARI ONA ''İNCİR ÇEKİRDEĞİNE DÜNYALARI SIĞDIRAN ADAM'' DİYOR... İŞTE TÜRKİYE'Yİ MİKRO ARTLA TANIŞTIRAN ..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

22 yıl geçti, acılar dün gibi taze 03:15

22 yıl geçti, acılar dün gibi taze

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen ve 17 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği depremin üzerinden 22 yıl geçti. Acılar ilk günkü gibi taze kalırken, geriye ise o gece çekilmiş acı dolu görüntüler kaldı...

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..