#Kamyondan fazla yük taşıyan motosiklet

Kesme Cevizli Tatlı Tarifi 01:32

Kesme Cevizli Tatlı Tarifi

Cevizli Tatlı İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı sirke Yarım su bardağından biraz fazla su çay kaşığının ucu kadar tuz 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağı un 1 ..

Kremsantili Kurabiye Tarifi 05:40

Kremsantili Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket toz kremsanti 1 cay bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 cay bardagi bademtozu yada findik.(yoksa hicbiri) yaklasik 3 su bardagi un 1 cay kasigi kabartmatozu Isterseniz 1 corba kasigi dolusu kak..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi 01:18

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi

Elmalı Şarlot Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 adet elma yarım su bardağı dövülmüş ceviz 1 tatlı kaşığı tarçın Kek hamuru için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağından 1 kaşık fazla un 1 paket vanilya 1 paket kab..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle 2:32:03

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle

Serinin ilk filmi 1999 yılında izleyicilerle buluşmuş ve günümüze kadar gelmiş efsanevi bir filmin devamı 2017 yılında yayınlandı. Şimdiki orta yaşlı olupta star wars filminin serisinden izlememiş kişi yok diyebilirim. E..

Fırında Köfte Patates Tarifi 04:56

Fırında Köfte Patates Tarifi

Fırında Köfte Patates için malzemeler: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 dilim bayat ekmek 500gr. kıyma (tercihen orta yağlı, dana kuzu karışık) 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 buçuk çay kaşığı tuz 1 sil..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Kadınbudu Köfte Tarifi 02:41

Kadınbudu Köfte Tarifi

1.Küçük bir tencereye 1 çay bardağı pirinç ve üzerini geçecek kadar su eklenerek pirinçler yumuşayana kadar pişirilir. 2.Tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ alınır ve 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan eklenerek soğan..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi 10:01

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi

İki büyük boy pizza için gerekli malzemeler: Pizza hamuru için 1 buçuk su bardağı su (250ml lik bardak) 1 yemek kaşığı tozmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 4 su bardağından biraz fazla un 1 ta..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi 06:33

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi

Soslu Tavuk Kızartması Tarifi için malzemeler: (3-4 kişilik) 1 adet tavuk göğsü 1 tatlı kaşığı kekik 2 tutam tuz 1 silme tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı silme karabiber ve değirmenden taze çekilmiş biber sod..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar 01:59

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar

Çok fazla zamanınızı almadan yapabileceğiniz farklı bir tatlı tarifimiz var. Aniden gelen misafirlerinize ikram edebileceğiniz, tatlı krizlerinizin pratik bir şekilde önüne geçebileceğiniz herkesinde beğeneceğini düşündü..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Truff Pasta Tarifi 01:23

Truff Pasta Tarifi

Truff Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 su bardağı kakaolu kek 1 çay bardağı fındık 1 tatlı kaşığı granül kahve Yarım su bardağından biraz fazla süt 1 paket kakaolu puding Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su barda..

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi 03:07

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi

indistan cevizli toplar veya Kartopu tatlısı için malzemeler: 1 kutu süt kreması (200gr.) 1 su bardağı pudra şekeri yaklaşık 3-4 su bardağı kadar hindistan cevizi rendesi. (pastane malzemeleri satan yerlerden veya bahara..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

İncirli Atom Kurabiye Tarifi 04:42

İncirli Atom Kurabiye Tarifi

Atom (Limonluk) Kurabiyesi için malzemeler: İncirli dolgu için: 1 kase tepeleme dolusu doğranmış incir veya incir hurma karışımı (yaklaşık 1 buçuk bardak) yarım portakal suyu 3-4 yemek kaşığı su yarım su bardağı iri kıyı..

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi 04:20

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi

Ispanaklı Beşamel Soslu Fırında Patates Püre için malzemeler: Püre için 5-6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağından az süt tuz, arzuya göre karabiber Ispanaklı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..