#Kan revan

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm 2:33:23

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Ömer’in Kabadayılar dünyasındaki yükselişini,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm 2:17:52

Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm

Karanlık Odaklar İş BaşındanHüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile. Peki Hüs..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 35.Bölüm 2:21:55

Söz | 35.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nÇaylak yaşam mücadelesi veriyor…nnBir tarafta Çaylak (Aytaç Şaşmaz), diğer tarafta Nazlı (İlayda Ildır) ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 5.Bölüm 2:10:42

Söz | 5.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 473 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..