#Kan revan

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı 02:09

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı

Nihat Hatipoğlu: İslam âlimleri ramazanın gündüzünde kişiye yapılan iğneleri ikiye ayırmışlardır. Serum gibi gıda veren iğneler; bunlar orucu bozar. Ancak ağrı kesici veya tedavi edici antibiyotik türü iğneler ise orucu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı 03:11

Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı

Eşini başka erkekle basan penguen kavga çıkardı National Geographic, hayvanlar alemindeki en 'kanlı' kavgalardan birini ekranlarına taşıdı Hayvanlar alemi az kalsın bir aşk cinayetine sahne olacaktı. National Geogra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:35

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Video Prodüksiyon: Videomite Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fa..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim Senden Ayrilali - Neset Ertas 06:07

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim

Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden Durmayıp Sevdiğim Gelesin Demiş (Of Of) Yardan Haber Gelmiş Ben Nasıl Duram Tez Günler İçinde Gelesin Demiş 2. Türkü Yarim senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden a..

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Ripped Mouth Zombie Makyaj Uygulaması 09:24

Ripped Mouth Zombie Makyaj Uygulaması

Ben kendi başına eğitilmiş bir hobi uzmanıyım. Ürünler: - sıvı lateks - dokular - pamuklu pedler -akrilik çivi -akrilik boya (çene / diş bölümünü boyamak için) -Kyrolan Fresh Scratch kan (koyu renk) - Cilt tonlu gres bo..

  • Umut Tv tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Başrolde Vicdansızlık- İşçi Kadın 7. Kattan Düşerken Kameraya Çeken Ev Sahibi 00:12

Başrolde Vicdansızlık- İşçi Kadın 7. Kattan Düşerken Kameraya Çeken Ev

Etiyopyalı olduğu söylenen bir işçi kadının yayınlanan bu görüntüleri kan donduruyor. Düşmek üzere olduğu sırada can havliyle Beni tutun, sarılın! diyen kadını kurtarmak yerine kameraya kaydeden Kuveytli kadın ise kan ..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar 05:09

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar

Arzu Şahin kömür gözlüm sende sevda ne arar türkü sözleri Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 2.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

Switched at Birth 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Switched at Birth Dizi Özeti: Kansas'ta yaşayan Bay, okulda yapılan kan testi sonucunda ailesiyle aynı kan grubunu paylaşmadığını farkeder. Önce bu duruma fazla ta..

  • Cowboy tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayıya Hoşt Diyerek Canını Kurtaran Adam 03:07

Ayıya Hoşt Diyerek Canını Kurtaran Adam

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde 50 yaşındaki Özdoğan Kan ormanda boz ayı ile karşılaştı. Hoşt diyerek ayıya bağıran Özdoğan Kan yaklaşık 1 kilometre koşarak canını kurtardı...

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

İki Sevgilinin Garip Diyalogu 01:00

İki Sevgilinin Garip Diyalogu

Askerden Kan Alınırsa..

  • JET TV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Şabaniye Yerli Film Hd İzle 1:36:28

Şabaniye Yerli Film Hd İzle

Şabaniye, yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği, 1984 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal ve Çiğdem Tunç paylaşmıştır. Şaban, beceriksizliği ve saf haliyle dikkatle..

  • dizi tarafından
  • 3.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Feride Hilal Akın - Dernière Danse 02:08

Feride Hilal Akın - Dernière Danse

A me dus sufransö purkua sa şarner tü kommansö Jönsvi kan etr sanz emportansö san lüi jösvi anpö paru jö deambül söl san lö metho lö dernier dansö pu ublier ma pen imanse jö monfuir kö tu kommansö u me dus sufransö jö me..

Hepatit C Nasıl Bulaşır 00:37

Hepatit C Nasıl Bulaşır

Hepatit C kan yoluyla ve cinsel yolla bulaşır. Kan yoluyla bulaşmasında sağlık çalışanları gibi belirli meslek grupları risk altındadır...

  • NABIZ tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce