#Kandırıldığına Çok kızan maymun

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:18

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar

Çizgi film bebek şarkıları yeni,muhteşem ve eğlenceli bir şarkı ile karşınızda! Sevimli dostlar ile Benim İnatçı Eşeğim Benim İnatçi Eşeğim Şarkı Sözleri : Ah eşeğim inatçı eşeğim, Her yükü taşımaz benim eşeğim. Upuz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Yaşamayanlar Fragman 01:21

Yaşamayanlar Fragman

Onlar bir efsaneden ibaret değil! Tehlikeli, güçlü ve gerçekler. ????‍???????? #Yaşamayanlar çok yakında sadece blutv’de!???? Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in yer aldığı Yaşama..

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Christopher Robin Fragman 04:00

Christopher Robin Fragman

Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie ..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle 02:35

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle

Zuhal Topal'ın yeni programı belli oldu! Gelinlerle kayınvalideleri yarıştıracak! İzdivaç programlarının sevilen ismi oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, farklı bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir çok ülkede yayınlanan, düny..

  • BETA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Stil Baykuşu Protez Tırnak 20:11

Stil Baykuşu Protez Tırnak

Yeni yeni popüler olan hard gel tırnakları beraber uyguluyoruz. Çok pratik, kolay ve kısa zazmanda kendi kendinize uygulayabileceğiniz bu protez tırnaklar ile elleriniz çok güzel gözükecek :)..

Stil Baykuşu Cadılar Bayramı Makyajı 16:34

Stil Baykuşu Cadılar Bayramı Makyajı

Cadılar bayramına çok az kaldı ve yapılabilecek çok fazla makyaj ve saç stili var bunlardan birini bu videomda sizlere göstermeye çalıştım. Umarım videomu beğenirsiniz :)..

Stil Baykuşu Gazete Baskı Oje 05:20

Stil Baykuşu Gazete Baskı Oje

Gazete baskıdan Oje yapıyoruz. Çok zor gözüksede çok pratik olan bu stilin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız kaçırmayın...

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Çakma Mr. Bean'in Rol Performansı 05:18

Çakma Mr. Bean'in Rol Performansı

Elemanlar YouTube'da böyle bir video çekmiş. Mr. Bean'e çok benzeyen abimiz kendini bu ismin jest ve mimiklerine çok fazla kaptırmış galiba. Benziyor mu? Yani, evet, bayağı da benziyor hani ama antipatik..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi 00:32

Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi

Zuhal Topal'ın kaynanalı-gelinli yemek programında yemek yapmaktan çok birbirine laf sokmak derdinde olan hanımları izliyoruz. Bir tanesi canlı çiçeklerin saçtığı 'okşijenden' çok rahatsızmış. Diğerleri de ona açıklama y..

  • JET TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BENCE İNOVASYON :))) 00:34

BENCE İNOVASYON :)))

Neden diye sorulursa, Sebebi çok net, benim gibi bel fıtığından muzdarip olanlar için geliştirilmiş inovatif koreografi, hiç bir sert hareketin olmadığı iki salla Halkoyunu :)) Ben bunu çok rahat oynarım :))..

  • PengoTV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suyun İçinde Sessiz Sinema Oynadık 22:28

Suyun İçinde Sessiz Sinema Oynadık

Selam sevgili Facia Üçlü ailesi yine her zaman olduğu gibi yine çok çılgın bir videoyla karşınızdayız. bu videoyu çekerken çok eğlendik umarız sizlerde izlerken eğlenir ve keyif alırsınız...

  • JET TV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası 00:59

Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası

Türk yemekleri ile arası çok iyi olan yabancı gence arkadaşları doğum gününde çok değişik bir sürpriz yapıp döner şeklinde pasta yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 458 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur 25:14

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur

LAZERLE HAVAİ FİŞEK PATLATMAK ! /w Mendebur Lemur videosu yayında. Bugün Mendebur Lemur ile birlikte Eskişehir'de dünyanın en güçlü lazeri ile 1000 TL'lik havai fişek ve torpil patlattık. Dünyanın en güçlü taşınabilir el..

  • JET TV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul Dışına Çıkmış Vatandaşlarımızın Seçim İçin Dönüşleri Önemli 01:51

İstanbul Dışına Çıkmış Vatandaşlarımızın Seçim İçin Dönüşleri Önemli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnanıyorum ki özellikle İstanbul dışına çıkmış vatandaşlarımızın, İstanbullu hemşehrilerimizin bu seçim için geri dönüşleri çok ama çok önemli. dedi...

Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi - Chloe Akumalanıyor 05:30

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi - Chloe Akumalanıyor

Marinette ve Adrien çok çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucizevi Sırlar 3 - Nathaniel Ve Marc - Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi 02:29

Mucizevi Sırlar 3 - Nathaniel Ve Marc - Mucize Uğur Böceği ile Kara Ke

Marinette ve Adrien çok çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 5 yıl önce