#Kani bilal helbesta dilê min müzik dinle

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

İlber Ortaylı: Arda Turan Cahil Bir Çocuk Değil 01:25

İlber Ortaylı: Arda Turan Cahil Bir Çocuk Değil

Tarihçi İlber Ortaylı, ekranlarında Hakan Çelik'in sunumuyla ekrana gelen Hafta Sonu programına konuk oldu. Hakan Çelik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan İlber Ortaylı; Arda Turan ile Bilal Meşe arasında geçenleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI! 01:56

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI!

Gaziantep'te tırın çarptıktan sonra altına aldığı elektrikli motosikletin üzerinde bulunan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü ağabeyi hafif yaralandı. Ölen çocuğun cenazesini teslim alan ailenin..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda 02:27

Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda

Ünlü isim yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: 'Baba olmak ve Baba'mın üzerine toprak atmak...Bir erkeği büyüten iki güçlü duygu...' İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Özcan Deniz, babası Sadık Deniz’i kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ülkü Temur - Elveda 04:12

Ülkü Temur - Elveda

Ülkü Temur Elveda Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki çok özlüyorum Belki zor gelecek, Ama sensiz bir dünya Bana iyi gelecek, Unutmak her şeyi Uzanmak sonsuza Kim bilir bu yürek Daha neler görecek. Elveda güzel yârim elv..

Kurtalan Expres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün 04:15

Kurtalan Expres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün

Kurtalan Expres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün Müzik Dile..

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Ahmet Kaya - Şiire Gazele 04:15

Ahmet Kaya - Şiire Gazele

Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Hasret çektim, gönül verdim, seni sevdim men Hasret çektim, könül verdim, seni sevdim. Böyle bir g..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Ne Şarkı Yapmışsın be Ed Sheeran! Shape of You Şarkısına Enfes Piyano Cover'ı 02:40

Ne Şarkı Yapmışsın be Ed Sheeran! Shape of You Şarkısına Enfes Piyano

Yetenekli müzisyen Peter Buka'dan Ed Sheeran'ın dilden dile dolaşan şarkısı Shape of You'ya efsane piyano cover'ı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Kıvanç Tatlıtuğ'un Çok Özel Açıklamaları!! 05:04

Kıvanç Tatlıtuğ'un Çok Özel Açıklamaları!!

Çocuk özlemini dile getiren yakışıklı oyuncu artık baba olmak istiyorum diye de temennilerini dile getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba! 05:40

Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba!

Babası ile konuşmak için onun yanına giren Melis, Tarık'ın gözlerini açmasıyla büyük sevinç yaşıyor. Yoğun bakımda olan Tarık, hayata tutunuyor ve gözlerini açıyor. Tarık'a karşı içinde sakladığı duyguları dile getirmek ..

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak 11:07

Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak

Sevgilisi Eda Erol ile görüntülenen Alişan Kasım ayında evleneceklerini dile getirdi. Eda Erol'un kameraları görünce utandığını dile getiren Alişan düğünlerinde Sibel Can'ın sahne alacağını söyledi.magazin haberlerimiz s..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bensu Soral:Mankenlik ve Modellik Düşünmüyorum! 02:11

Bensu Soral:Mankenlik ve Modellik Düşünmüyorum!

Bensu Soral Büyük gözlükleri ve ilginç şapkası ile bir mekanda görüntüleniyor. Oyunculuk dışında Mankenlik ve modellik yapmak istermisiniz sorusuna Soral Uygun fiziği olmadığını dile getirdi. Bensu Soral'a Sevgilisi Haka..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Yarışmacının Saçları Jürinin İlgisini Çekti 01:05

Yarışmacının Saçları Jürinin İlgisini Çekti

Tuğçe Kütükoğlu'nu gören jüri üyeleri yarışmacının saçlarını çok beğendiklerini dile getirdiler. Tuğçe Kütükoğlu'nu gören jüri üyeleri yarışmacının saçlarını çok beğendiklerini dile getirdiler...

  • BETA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..