#Kani bilal helbesta dilê min müzik dinle

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dil Bilmeyen Gezginler İçin Tercüman Kulaklık 01:38

Dil Bilmeyen Gezginler İçin Tercüman Kulaklık

Bragi Dash Pro isimli kulaklık 40 dili eş zamanlı olarak istenen dile çevirebiliyor. Kulaklık, iTranslate uygulaması ile çalışıyor. Farklı dilde konuşan kişilerin Bragi Dash kulaklıkları var ise zorlanmadan karşılıklı ..

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşenin Aile İçi Şiddete Tepkisi Sürüyor 15:01

Gülşenin Aile İçi Şiddete Tepkisi Sürüyor

Ankara konseri sırasında yaşadığı trajik bir olayda da duyarlılığını dile getiren Gülşenin aile içi şiddete tepkisi sürüyor..

  • ANKA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tofaşa Binince Psikolojisi Düzelen Dayı 01:46

Tofaşa Binince Psikolojisi Düzelen Dayı

Türkiye'nin bozuk yollarından bıkan dayı isyanını farklı ve esprili bir yolla dile getirmiş. Türkiye'de tofaş kullanmanın anlam ve önemini anlatan dayıyı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin - Leondan Aşk İtirafı! 05:04

Vatanım Sensin - Leondan Aşk İtirafı!

Annesi Veronika ile dertleşen Leon, Yıldız'ın evlenmesini istemediğini dile getiriyor. Yıldız ile Leon'un ilişkisine karşı çıkan Veronika, bu durumu Hasibe ile paylaşıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
250 Hp Tepkimesi 00:56

250 Hp Tepkimesi

Egeli arkadaş bmw 3.28'e binmiş yolda giderken bir anda neye uğradığına şaşırıyor. Tepkisini güzel bir şiveyle dile getiren kardeşimiz duygularını gizleyemiyor...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü 03:57

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik v..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü 01:18

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu güzel bir oyunla mağlup eden Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın gayet güzel bir oyunla galip geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gayet güzel gollerle ve..

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor 03:29

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor

Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan'da uygulanan zulme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının bu konudaki duyarsızlığından duyduğu rahatsızlığı di..

İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz' 02:15

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz'

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandumla ilgili olarak Bölgede terör fazının başka bir sürece dönüştüğünü dile getirdi. Ünal 'Bizim sınırlarımız bellidir. Biz Suriye, Irak'ın toprak bütünlüğünden yan..

Murat Övüç - Hayırlı Cumalar 01:00

Murat Övüç - Hayırlı Cumalar

Sosyal medya fenomeni ve şimdilerin şarkıcısı Murat Övüç hayırlı cumalar dilemiş. Biraz da sıkıntılarını dile getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz 01:22

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz

Kolye benzeri bir şekilde kullanıcının boynuna takarak kullandığı bir ürün olan ili anlık çeviri hizmeti veren bir ürün. Kullanıcıların dil bariyerlerini ortadan kaldırmaya odaklanan ili farklı dillerde konuşan iki kişi ..

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır 01:20

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği büyükelçilerin büyük çoğunluğunun istihbaratç..

Kut'ül Amare'nin Fragmanı Yayınlandı 01:37

Kut'ül Amare'nin Fragmanı Yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT ortak yayınında dile getirdiği ve daha sonra çekimine başlanan Kut'ül Amare dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen dizin ilk fragmanı...

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor 01:42

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail ve ABD'nin BAE üzerinden Suudi Arabistan'ı rehin aldığını dile getiren Karagül Coğrafyada bir cephe ..

Sigara İçen İnsanlardan Nefret Eden Adam 01:28

Sigara İçen İnsanlardan Nefret Eden Adam

Sigara içen insanlardan nefret eden Adam bunu da açık yüreklilikle dile getiriyor Sigara içen birisini gördüğünde kendini tanıtarak tepkisini ortaya koyuyor..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce