#Kani bilal helbesta dilê min müzik dinle

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Kulüp Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Anlattı 03:27

Kulüp Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı TV programında Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında kulüp başkanları da düşüncelerini dile getirdi...

Gözlerim Görmüyor Dedi Olanlar Oldu O Ses Türkiye 05:29

Gözlerim Görmüyor Dedi Olanlar Oldu O Ses Türkiye

Hadise, Esra Ilgar'ın performansı sırasında Murat Boz'a baktığını ve Murat Boz dönünce çok mutlu olduğunu dile getirdi. Esra ise, 'kimseye bakmıyorum, çünkü ben uzağı görmüyorum' deyince olanlar oldu. Artık bu kanalda O..

  • BETA tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Zi̇ynet Sali Israrla Gazeteci̇lere Telefonunda Ne Gösterdi̇ 02:39

Zi̇ynet Sali Israrla Gazeteci̇lere Telefonunda Ne Gösterdi̇

Ziynet Sali dün akşam yakın arkadaşı ile Arnavutköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Magic şarkısıyla yurt dışına açılan Ziynet Sali İngiltere’deki gazetelerden röportaj teklifleri aldığını dile getirdi. Israrla telef..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu 02:13

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu

Kuveytli gazeteci Abdullah Hadleg, katıldığı bir programda skandal açıklamalar yaptı. Hedleg, İsrail'in Birleşmiş Milletler'de yeri olduğunu, barış ve kardeşliğinin de çoğu ülke tarafından tanındığını söyleyerek, Allah ..

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü 00:43

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Londra'da İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı kabul etti. Londra'da temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere Dışişleri Bakanı Bor..

İrem Deri̇ci̇’yi̇ Ki̇m Seni̇ Fi̇lmi̇mi̇zde Oynatacağız Di̇ye Kandırdı 09:43

İrem Deri̇ci̇’yi̇ Ki̇m Seni̇ Fi̇lmi̇mi̇zde Oynatacağız Di̇ye Kandırdı

İrem Derici dün akşam Nişantaşı’nda kameralar tarafından görüntülendi. Yakın arkadaşı ile sinemaya gideceğini dile getiren İrem Derici son zamanlarda vizyona giren Türk filmlerini çok beğendiğini ifade etti. Oğuzhan Koç ..

  • BETA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Modifiye Yasaklarına İsyan Eden Kamyoncu 01:10

Modifiye Yasaklarına İsyan Eden Kamyoncu

Cam filmi yasak mı değil mi tartışmaları devam ederken modifiyeci gençler isyanlarını dile getirdikleri videolar çekmeye başladı işte bu kamyoncu da modifiyenin yasal olmamasından dertli..

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı 01:32

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın Kudüs açıklamasının son derece talihsiz bir açıklama olduğunu dile getirerek Yapılan açıklamalar her şeyden önce uluslararası huku..

Merve Boluğur’u Murat Dalkılıç Yeni Bir Aşka Küstürdü 01:16

Merve Boluğur’u Murat Dalkılıç Yeni Bir Aşka Küstürdü

Saç değişikliği yapmayı çok sevdiğini dile getiren güzel oyuncu Merve Boluğur'a 2018'den beklentisi soruldu. Aşk son planda kaldı. Murat Dalkılıç ile ilgili soruları duyunca çareyi kaçmakta buldu..

  • BETA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öfkeyi Kontrol Etmenin Yolları Nelerdir 04:02

Öfkeyi Kontrol Etmenin Yolları Nelerdir

Öfke hem faydalı hem de zararlı bir duygu olarak nitelenebilir. Bazı durumlarda belli bir ölçüde öfkelenmek ve bunu dile getirmek sağlıklı bir davranış olur. Öfkenin miktarı ve süresi büyük önem taşır. Benliğini tanımaya..

  • NABIZ tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik 03:04

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Necip Fazıl Ödülleri'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıldır büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmeye çalıştığını dile getirerek. Biz şu veya bu gücün ne dediğine değil, sad..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı 01:01

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle ile ortak basın toplantısında konuştu. İslam dünyasının birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erd..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü 00:48

Filistinlilerden Erdoğan'a 'Kudüs' Teşekkürü

Mescid-i Aksa'da okunan cuma hutbesinin ardından bir grup Filistinli, Haerm-i Şerif'in avlusunda Kudüs ve Filistin lehine slogan atarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını açtı. Kudüs İslami Vakıf İdaresi Sözcüsü Fi..

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi 01:20

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi fahri doktora töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudanlı gençlerin muhabbetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali İmran Suresi 110. ayetini okudu...

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce