#Kani bilal helbesta dilê min müzik dinle

Adem Kıbrıs Finaline Bu Şekilde Gidemeyiz 96.Bölüm Survivor 2018 03:10

Adem Kıbrıs Finaline Bu Şekilde Gidemeyiz 96.Bölüm Survivor 2018

Ünlüler takımında Sema ile Mustafa Kemal'in elenişini değerlendiren Adem, oyun kaybederek Kıbrıs finaline gidemeyeceklerini dile getirdi.....

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular 02:23

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular

Çorum'da kapılar kapatıldıktan 15 saniye sonra YKS sınavının yapılacağı okulun bahçesine gelen bir öğrenci içeri alınmadı. Durumu tepki gösteren aileler okulun kapısının camlarını vurarak görevlilere öğrencinin alınması ..

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı 01:38

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı

Gazeteci Nedim Şener'in canlı yayında, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'la ilgili FETÖ iddialarını dile getirmesinin ardından telefonla yayına bağlanan Te..

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor 03:06

Yasak Elma’da Yeni Gelişme Talat Bulut Yerine Kim Geliyor

Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinin sezon finalinden sonra taciz iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, olayla ilgili dava açılması durumunda Talat Bulut ile yola devam edemeyeceklerini ..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü... 01:56

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü...

Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir dedi. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan K..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Hamdi Alkan Ateş Püskürdü Bizi Linç Ediyorlar 11:33

Hamdi Alkan Ateş Püskürdü Bizi Linç Ediyorlar

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına telefonla bağlanan usta oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde çekilen fotoğrafa açıklık getirdi. Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel'in tabut başında poz ver..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ece Seçkin Afrika'da Kabile Reisi Tarafından Evlendirildik 05:01

Ece Seçkin Afrika'da Kabile Reisi Tarafından Evlendirildik

Seçkin, klip çekimi için gittikleri Afrika'da, gece çekimleri sırasında gelen evlenme teklifiyle yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi ve orada kabile reisi tarafından da evlendirildiklerini söyledi. İşte Ece Seçkin ve nişanl..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tv 100'den Kovulduğu Söylenen Seren Serengil'e Bir Darbe De Acun Ilıcalı'dan Geldi 03:02

Tv 100'den Kovulduğu Söylenen Seren Serengil'e Bir Darbe De Acun Ilıca

Tv100'den kovulduğu söylenen Seren Serengil'e bir darbe de Acun Ilıcalı'dan geldi! Ortalık karışacak!Tv100 Programında Cengiz Semercioğlu ile beraber magazin programı sunan Seren Serengil'in Tv100'den gönderildiği iddial..

  • BETA tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Ayrı Telden Çalarsa 01:51

Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Ayrı Telden Çalarsa

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine yeniden şans tanıyan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, birlikte ortak bir projede yer almaya ılımlı baktıklarını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde baba olmak istediğini dile getiren Dalkılıç, ‘ev..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Fettah Can'ın Eşine İnanılmaz Hediyesi Ne 03:04

Fettah Can'ın Eşine İnanılmaz Hediyesi Ne

Şarkıcı Fettah Can Ve Eşi Cansu Kurtçu Oğuzhan Koç’un Harbiye Açık Hava’da Verdiği Konser Öncesi Görüntülendi. Doğum Günü Olduğunu Söyleyen Kurtçu'ya Eşi Fettah Can Ne Hediye Aldı? Evlilik Yıl Dönümleri Ve Doğum Günler..

  • BETA tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pelin Öztekin Sosyal Medyada Kadınların Lincine Sert Çıktı 04:27

Pelin Öztekin Sosyal Medyada Kadınların Lincine Sert Çıktı

Aşk Ağlatır dizisinde izlediğimiz Pelin Öztekin sosyal medyadan kendisine gelen yorum ve eleştirilere çıkıştı! Kadınların kadınlara daha çok şiddet uyguladığını dile getiren Öztekin, mutsuzlar dedi...

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gelecekte savaşlar nasıl olacak? 03:46

Gelecekte savaşlar nasıl olacak?

Gelecek çok ilginç olacak evet ama gel gelelim ilginç olacağı gibi aynı zamanda korkunç olacağını düşünenlerdenim. Hatta dönem dönem dile getiriyorum, dünyanın robotlar tarafından ele geçirileceğini dahi düşünüyorum. ??..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sahibinden Aşırı İlgi İsteyen Sevimli Horoz 00:30

Sahibinden Aşırı İlgi İsteyen Sevimli Horoz

horozun okşanmasını dile getirmesi..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ? 00:24

Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ?

83 yaşındaki fahrettin beyin tıpa tepkisi. bir türlü sesleri net duymadığı için tıptan çözüm beklediğini dile getirmesi. Yurdumun güzel insanların güzel komşuluk sohbetleri:-)..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görüntülendi 01:00

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görün

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde görüntülediği caretta carettayı sevme fırsatı buldu. Zıpkınla balık avı için su altına dalan Turan, kame..