#Kanser hastalığı neden arttı

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum 05:25

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum

Bir Mevsim Bekliyorum (Belmaca) Bir mevsim bekliyorum gelmek bilmiyor Rüyalar görüyorum gerçek olmuyor Geceler zindan gibi aah zaman dolmuyor Geçmiyor zaman ah neden geçmiyor Dinmiyor acıyan yaram dinmiyor Bir güneş b..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Karadeniz İnsanının Maske ile İmtihanı 05:24

Karadeniz İnsanının Maske ile İmtihanı

Sokak röportajlarında Rizeli vatandaşlara; Neden maske takmıyorsunuz? Neden takıyorsunuz? Takmazsanız ne kadar cezası var? soruları sorulmuş ve birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem 02:43

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin yıkıma neden olup olmadığı araştırılırken vatandaşlar panik halinde sokağa fırladı...

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme 04:51

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda  inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! ------------------------------..

Yerli Tarayıcı 05:44

Yerli Tarayıcı "Vuhuv" İnceleme!

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! -----------------------..

2:07:27

"KOVİD-19 SADECE BİR FRAGMAN"

-Bill Gates, devletleri biyolojik saldırıyla mı tehdit ediyor? -Bilim insanlarının Zombi mantar salgını uyarısı ne anlama geliyor? -mRNA aşılarını yapan Biontech firması Almanya’yı neden terk ediyor? -Bilim insanları, Kı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Eski BOP Yeni Roma mı 1:43:07

Eski BOP Yeni Roma mı

Türk Bayrağı Neden Değiştirildi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

ABD'NİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL HATAY! AMAÇ TÜRKİYE'Yİ KISKACA ALMAK! 44:47

ABD'NİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL HATAY! AMAÇ TÜRKİYE'Yİ KISKACA ALMAK!

Atatürk Hatay için neden şahsi meselem demişti? Hatay’ın Türkiye’nin güvenliği için önemi ne? ABD Genelkurmay Başkanı Suriye'nin kuzeyine giderek PKK/YPG terör örgütü ile görüştü. Neden? Amaç ne?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sıra Dışı Gündem 1:40:30

Sıra Dışı Gündem

Amerika'da Bankalar Neden İflas Etti?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sınırları Değiştirecek Planı Raftan İndirdiler. Abluka.. Bu Neyin Hazırlığı? 32:25

Sınırları Değiştirecek Planı Raftan İndirdiler. Abluka.. Bu Neyin Hazı

01:45 Seçime giderken nelere dikkat etmeliyiz? 06:10 Türkiye bir tehdit altında mı? 11:06 Esas mesele KCK planı 15:16 Bu planı neden yapıyorlar? 20:03 Bu abluka neyin hazırlığı? 28:06 Küresel hakimiyeti neden istiyorla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BÜYÜK TUZAK! Zehir Yediriyorlar İnsanlıktan Gizleniyor İÇİNDE AĞARTICI VAR, TÜKETMEYİN 51:21

BÜYÜK TUZAK! Zehir Yediriyorlar İnsanlıktan Gizleniyor İÇİNDE AĞARTICI

03:03 Canan Karatay Kimdir? 06:54 Neden Tıp Fakültesine Yöneldiniz? 09:19 Hangi Hastalıklar Aslında Irsi Değil? 20:30 Avrupa'da Yasaklandı, Bizde Kullanılıyor! 26:30 İlaçlara Masa Başında Karar Veriyorlar! 28:54 Neden Dı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce