#Kansere karşı bagışıklık

Warcraft - Muhafız Durduruluyor  03:06

Warcraft - Muhafız Durduruluyor

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - Gizli Anlaşma 1 03:03

Warcraft - Gizli Anlaşma 1

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft- Gizli Anlaşma 2 02:43

Warcraft- Gizli Anlaşma 2

Warcraft- Gizli Anlaşma 2 World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar ..

  • ANKA tarafından
  • 2.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - İnsan Ve Ork Savaşı  02:39

Warcraft - İnsan Ve Ork Savaşı

Warcraft - İnsan ve Ork Savaşı World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft  -Ork Pususu  03:13

Warcraft -Ork Pususu

Warcraft -Ork Pususu World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar y..

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Sahte Tanrının Doğuşu  04:42

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 2.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Maraton Savaşı  04:54

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Dar Boğaz Savaşı 04:56

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Atina Donanması Yanıyor 04:58

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 1 04:13

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 1

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 2 04:04

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 3 02:28

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce