#Kansere karşı bagışıklık

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı- 09:36

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı-

Günlerdir Türkiye’de göçmen ve mülteci akınına karşı bir tepki vardı. 10 Ağustos günü Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir kavga zaten oldukça gergin olan bu ortam için bir kıvılcım etkisi yarattı. O akşam Suriyeli bi..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Irak sınırına askeri sevkiyat 03:52

Irak sınırına askeri sevkiyat

Irak sınırına askeri sevkiyat TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'ya karşı yürütülen operasyonlara destek ve sınır güvenliğinin artırılması için Türkiye-Irak sınırına son günlerde yoğun askeri sevkiyatın yapıyor. Mardin..

Irak Yönetiminden Savunma Bakanının Başika Ziyaretine Örtbas 02:15

Irak Yönetiminden Savunma Bakanının Başika Ziyaretine Örtbas

Irak Yönetiminden Savunma Bakanının Başika Ziyaretine Örtbas Irak hükümeti Türkiye'nin DEAŞ'e karşı eğitim verdiği Başika kampını izinsiz kurduğunu savunmasına karşın, dönemin Savunma Bakanı Halid el-Ubeydi, savaşçılar..

Warcraft : İki Dünyanın İlk Karşılaşması  Film İzle 2:03:07

Warcraft : İki Dünyanın İlk Karşılaşması Film İzle

Warcraft filminin konusu, Azeroth gezegenindeki insan ırkı ve düzeni tehlikededir. Draenor'da yaşamakta olan Orklar, soylarının bitme tehlikesi ile karşı karşıya kalınca Kara Geçit'ten geçip insanların bulunduğu dyere ge..

  • PengoTV tarafından
  • 14.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü 03:06

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü Paylaş ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, AB ile Türkiye arasında IŞİD'e karşı mücadelede güçlü bir işbirliğinin sürdüğünü söyledi...

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi 01:33

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi Deniz sistemleri alanında yurt dışı ürünlerle rekabete soyunan ASELSAN, Torpidoya Karşı Torpido (TORK), ASELSAN Intersept Sonar Sistemi (ASIST) ve SONOBOY'u uluslararası paza..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız 03:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Eğer YPG/PYD bulundukları yerlere çekilmezlerse ve DEAŞ'a karşı operasyon yapan Özgür Suriye Ordusu'n..

'Afet Savaşçıları' 24 Saat Göreve Hazır 02:07

'Afet Savaşçıları' 24 Saat Göreve Hazır

'Afet Savaşçıları' 24 Saat Göreve Hazır AFAD Van İl Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri tatbikat ve eğitimlerle olası afetlere karşı 24 saat hazır bekliyor...

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir 01:46

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir Başbakan Yıldırım, MHP, başkanlık sistemine karşı olabilir, parlamenter sistemin devamını da istiyor olabilir ancak kararı millete bırakmak gibi son d..

8 Bölge  Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle 1:17:29

8 Bölge Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Açıklama: Yakın bir zamanda Nevada eyaletinde bir kimyasal patlama yaşanır ve sonrasında 2 ünlü bilim adamı kaybolur. 8. bölge adı verilen gizli bir karantına merkezi keşfeden askerler. Gizemli düşmanlarla karşı..

  • Film İzle tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği 01:21

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği Meclis genel kurulunda, bylock tartışması yaşandı. AK Parti ile HDP karşı karşıya geldi, kavga son anda önlendi....

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum 09:33

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum

Mine ve Müge okulda gördükleri bir arkadaşlarından heveslenip cep telefonu sahibi olmak isterler. Galip bey ve Lale hanım çocukların cep telefonu kullanmalarının çocuk yaşta uygun olmadığını anlatırlar. Cep telefonu bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı 01:52

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı Musul'da DEAŞ'a karşı operasyonlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde DEAŞ'tan temizlenen Başika'da, peşmerge güçlerine teslim olan bir DEAŞ teröristinin yakalanma anı kameraya ya..

Ayla Celik - Altın Sarısı 03:57

Ayla Celik - Altın Sarısı

Birer ikişer yandı Karşı kıyının ışıkları Bütün sırlarıyla meydanda Şehrin aşıkları Işıl ışıl bildiğin Kuytularda bile sevda Unutupta sildiğim e varsa şimdi karşımda Kimi evlerde kimi yollarda Kimi yabancı kollarda Kim..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Yök'ten 01:34

Yök'ten "Uluslararası Ermeni Konferansı" Çağrısı

Yök'ten Uluslararası Ermeni Konferansı Çağrısı YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç: Alman Federal Meclisi'nde Ermeni iddialarına ilişkin alınan karara karşı konu, üniversitelerde bilimsel zeminde ele alınmalı ve tartışılmalı..

Biyolüminesan mantarların çarpıcı güzelliği 02:06

Biyolüminesan mantarların çarpıcı güzelliği

Küf mantarının parlaklılığı, böceklerin mantarlarla temas etmesini sağlar. Böylelikle mantarlar sporlarını her yere yayarak daha fazla mantarın oluşup büyümesi anlamına gelir. MAntarların zaman karşı yolucuğu haydi seyre..

  • Cowboy tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var 03:13

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var AB'nin 'müzakere donsun' tavsiyesi, A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında mercek altına alındı. Programa konuk olan AP eski Milletvekili Ozan Cey..

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Gülmek İsteyenler İzlesin :-D 00:39

Gülmek İsteyenler İzlesin :-D

Koç ve Adam karşı karşıya oyunu haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce