#Kansere karşı bagışıklık

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 08:29

Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candan'ı taklit ederek cevap verince herkesi güldürdü. Yarışmacılardan iyi eleştiriler alan Bahar'ın keyfi yerine gelinc..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Kanlı Pazar (1969) izle 01:40

Kanlı Pazar (1969) izle

1969 yılında 6. Filo'ya karşı yapılan protesto ve çıkan olaylar..

Anıtsal Alanlar 5.Bölüm izle 28:46

Anıtsal Alanlar 5.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Polonya tarafından hazırlanan “Yeraltı Şehri adlı belgeselde; 1944 tarihinde Almanlara karşı yapılan Varşova Ayaklanması’nda silah ve enformasyon sağlamak için kullanılan Varşo..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlı Ve Öfkeli 7  FURIOUS 7 2:19:54

Hızlı Ve Öfkeli 7 FURIOUS 7

Özet ve Detay: Hızlı ve Öfkeli 7 2015 yapımı aksiyon drama filmi. Trafik kazası geçirip hayatını kaybeden Paul Walker hayranlarını büyük bir şoka uğrattı. Peki film nasıl devam edecekti , bunun yanıtı James Wan'dan geldi..

  • Film İzle tarafından
  • 10.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

1919-1922 Kurtuluş Savaşı izle 15:05

1919-1922 Kurtuluş Savaşı izle

1. Dünya Savaşı sonrası itilaf devletlerinin ülkede başlattığı işgallere karşı Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla başlayan milli mücadele...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Askerleri Hava Saldırıları Savunması izle 06:20

Alman Askerleri Hava Saldırıları Savunması izle

Alman askerlerinin Gazze'de hava saldırılarına karşı yaptığı savunma ile ilgili görüntüler. Ali Fuat Erden ve Cemal Paşa görüntüleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur 399.Bölüm -Erkeklerin  Kendi Aralarında Sinir Kontrolü 01:42

Kısmetse Olur 399.Bölüm -Erkeklerin Kendi Aralarında Sinir Kontrolü

Bir önceki gün uzman eşliğinde, partnerlerine karşı olan öfke kontrolü testi yaptırılan gelin adaylarından sonrada bugün erkek adaylar, kendi aralarında sinir kontrolü yaptılar.Sonunda ortaya bakın nasıl traji komik duru..

  • ANKA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Bayanlar Hentbol Süper Ligi 02:26

Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Kastamonu'nun iki takımı yarın karşı karşıya gelecek...

Bir Çocuk İçin En Zor Karar: Dondurma mı, Evsiz Bir Adama Yardım Etmek mi? 01:53

Bir Çocuk İçin En Zor Karar: Dondurma mı, Evsiz Bir Adama Yardım Etmek

Bir çocuğun asla karşı karşıya kalmaması gereken durumlardan birisi sosyal deney olarak hazırlandı. Elindeki parayla ya dondurma alacaklar ya da tam karşılarında yerde oturan evsiz adama yardım edecekler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Abdülhamit'in Efrahim Efendi ile Olan Dahiyane Planı 04:22

Sultan Abdülhamit'in Efrahim Efendi ile Olan Dahiyane Planı

Payitaht Abdülhamit dizisiznde, Sultan Abdülhamit'in,asırlardır dış tehditlere karşı imparatorluğunu nasıl koruduğu ve ne kadar zeki olduğunun en iyi ispatlarından birinin tespiti olan, kısa bie anlatım sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 2.560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı

Hazan ve Sinan tanışıklığı Fazilet’in yarışmayla ilgili umutlarını yeniden yeşertirken, hastanede yaşananlar iki aile arasında yeni bir köprü kurar. Ne var ki, yalı sakinleri Fazilet ve kızlarına karşı çoktan cephe almış..

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle 26:01

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle

Belgeselin 11. bölümünde; Atatürk’ün Veliaht Vahdettin ile birlikte Almanya’ya gitmesi, Karlsbad anıları, Vahdettin ile İstanbul'da yaptığı görüşmeler, 18 Ağustos 1918’de Halep’e 7. Ordu Komutanı olarak dönmesi, İngilizl..

Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..