#Kansere karşı bagışıklık

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı 00:47

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Görüntülerin adresi Çin. Kontrolden çıkan bir otomobil, çimlerin de bulunduğu refüjü aşarak karşı şeride uçtu. Otomobil, o sırada seyir halinde olan araçlardan birine de çarparak yoldan çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle 00:27

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Talisca takım arkadaşını çalımlayarak şık bir gol attı!..

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle 01:27

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle

Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Yazarımız Serkan Akcan, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu ve eğer Demba Ba sağlıklıysa Şenol hocanın sahaya onu sürmesi gere..

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle 01:28

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle

İspanyol ekiplerinin karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerken maça Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Hat-trick yapan..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Kader Bağı 04:13

Kader Bağı

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı 02:17

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı

Boston Celtics koruması Isaiah Thomas, basketbol sahasında pek çok görünüşe düşürmüyor. NBA'de değil, en azından. Ama 5'9 boks şampiyonu Floyd Mayweather'a karşı farklı bir hikaye Thomas, WBA, WBC ve Ring Wetterweight ş..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Cambaz Kız 02:18

Cambaz Kız

Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü. Filmin Adı: Cambaz Kızın Aşkı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sabina, Efgan Efekan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Y..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle 00:38

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle

Toronto Raptors guardı Kyle Lowry, dün gece Cleveland Cavaliers'a karşı oynadıkları Doğu konferansı yarı finali 2. maçında sakatlanmıştı...

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Feride Hilal Akın - Sana Saklandı Ruhum Ft. Hakan Tunçbilek 02:24

Feride Hilal Akın - Sana Saklandı Ruhum Ft. Hakan Tunçbilek

Şarkı sözleri: Bu yerler, bu insanlar bana yabancı Biliyorsun. Sana saklandı ruhum Beni bırakma ne olursun. Bize karşı dursalarda. Kalbimize vursalarda. İftira atsalarda. Yanında dursun kalbim...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Survivor 2017 82.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu 02:29

Survivor 2017 82.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu

Survivor İlk Raund - Dokunulmazlık Oyunu [ SURVIVOR 2017 ] 82. BÖLÜM Serhat Gökhan'a Karşı..

  • ANKA tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! 02:42

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund!

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununun ilk raundunda Serhat Akın ve Anıl karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! 03:59

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund!

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan iletişim ödülü oyununun ilk raundunda Furkan ve Volkan karşı karşıya geliyor. İşte 1-0 öne geçen takım...

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle 45:12

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Mayıs 1968’de Fransa’nın Sorbonne Üniversitesi’nde De Gaulle iktidarına karşı meydana gelen öğrenci hareketleri ve Türkiye'deki yansıması röportajlar ile anlat..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Cevher Ailesine Büyük Şok! 05:21

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Cevher Ailesine Büyük Şok!

Norm Ender'in yorumuyla Yarem parçası eşliğinde, Arda ve Bade'nin romantik dakikaları... Evde çıkan tartışmalarda istenmeyen çocuk olduğunu düşünen Bade, evden kaçmaya karar verir. Arda'ya karşı olan duygularını dizgin..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayatının Dayağını Yiyip Aşağılanan Kadın 00:53

Hayatının Dayağını Yiyip Aşağılanan Kadın

Alem yapmaya geldiği evde 2 kız arkadaşının dayağına ve üstüne erkeğin kendisini şamar edişi ile karşı karşıya kalan zavallı kadını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması 00:52

Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması

Tayland'da kontrolden çıkan araç devrilirken az daha karşı yönden gelen motosikleti de altına alıyordu. Kamyon motosikleti de devirirken, sürücü bu korkunç kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kamyonsa bir süre yolda sürüklen..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat 01:56

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ tehlikesine işaret etti. Ramazan ayında Teröristbaşı Gülen'in insanların manevi duygularını kullanarak eylem yapabileceğini aktaran Erdoğan, ..

Survivor 2017 88.Bölüm Araba Ödülü Oyunu İlk Raund! 04:19

Survivor 2017 88.Bölüm Araba Ödülü Oyunu İlk Raund!

TV den ÖNCE Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan büyük ödül oyununun ilk raundunda Adem Kılıççı ile Volkan karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce