#Kansere karşı bagışıklık

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Tavuklu Japon & Alman İşkencesi 02:54

Tavuklu Japon & Alman İşkencesi

Daha önce Çin ve Afrika versiyonlarını izlediğimiz işkencelerin bu sefer bambaşka bir tanesi ile karşı karşıyayız. Bir Japon düşünün içine Heidi kaçmışcasına Almanca şarkı söylüyor ve ara ara tavuk taklidi yapıyor. Hayal..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlundan Önemli Açıklamalar 01:07

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlundan Önemli Açıklamalar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu- Bir Terör örgütüne verilen silah tüm insanlığa karşı kullanılabilir..

Survivor 2017 108.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) 03:06

Survivor 2017 108.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce)

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununda Serhat Akın ile Gökhan karşı karşıya geliyor. İşte 1-0 öne geçen takım.....

  • ANKA tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı 01:00

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı

evdet’in tüm ailesi hakkında çıkarılan karar Leon’u da derin bir üzüntüye iter. Zira Hilal’in infazına göz yummaya dayanamayacak olan Leon, onunla kaldığı hücrede bir araya gelir. Leon, bir kez daha vazifesi ve sevdası a..

Murder on the Orient Express Fragmanı 02:00

Murder on the Orient Express Fragmanı

Avrupa'yı taçlandıran tren yolculuğu, herkesin şüphelinin olduğu trene bindiğinde on üç yabancının heyecan verici sırrını hızla açıyor. Bir adam, bulmacayı çözmek için katil tekrar çarparak önce zamana karşı yarışmak zor..

Kuş ve Yılanın Düellosu 00:57

Kuş ve Yılanın Düellosu

Kuş ve Yılan karşı karşıya geliyor. Görünürde yılan daha baskın gibi görünüyor iken kuş en büyük silahı olan gagasını kullanarak, yılanı 3 hamlede alt ediyor. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Survivor 2017 -109.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) 02:07

Survivor 2017 -109.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce)

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununda Serhat Akın ile Ogeday karşı karşıya geliyor. İşte 1-0 öne geçen takım.....

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı 01:35

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı

Bursa’da eşi ve 7 çocuğuyla birlikte çadırda yaşadığı öğrenilen bir kişi, yaşadığı sorunlar sebebiyle küçük kızını da yanına alarak intihar girişiminde bulundu. Şahsın üst geçitteki intihar girişimini izleyen bir araç sü..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslan Yürekli Richard İsyan Film İzle 1:36:30

Aslan Yürekli Richard İsyan Film İzle

Aslan Yürekli Richard İsyan Film İzle Türkçe dublaj Full Hd izle Hanry ülkesinde kımseye acıması olmayan bir kraldır.Öyleki krallık uğruna kendi çocuklarına karşı bir savaş başlatmıştır.Bu savaşı acaba kim kazanacaktır.F..

  • Tv Series tarafından
  • 2.377 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Sahra Çölü Türkçe Dublaj Hd İzle (2017) 1:10:25

Sahra Çölü Türkçe Dublaj Hd İzle (2017)

Yakın arkadaşı akreple çölde kendilerine bir yer arayan kobra tehlikeyi sezer ve kaçmaya başlar otların arasına saklanarak havadan gelecek tehditlere karşı kendini korumaya çalışırken başka bir yılanla göz göze gelir ve ..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Survivor 2017- 110.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) 02:37

Survivor 2017- 110.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu İlk Raund! (TVden Önce)

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununun ilk raundunda Adem Kılıççı ile Ogeday karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce İnsan Ol 10:58

Önce İnsan Ol

Otostop sohbetleri adlı kanalı bilen bilir kanal sahibi Onur yaptığı videoda ırkıçılığa ayrımcılığa karşı otostop sohbetini izleceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 112. Bölüm ödül Oyunu ilk Raundu! (TV'den Önce) 01:31

Survivor 2017 112. Bölüm ödül Oyunu ilk Raundu! (TV'den Önce)

Bu akşamki ödül oyununun ilk mücadelesi...Sema ile Elif karşı karşıya. İşte 1-0 öne geçen takım..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce