#Kansere karşı bagışıklık

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı 00:47

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Görüntülerin adresi Çin. Kontrolden çıkan bir otomobil, çimlerin de bulunduğu refüjü aşarak karşı şeride uçtu. Otomobil, o sırada seyir halinde olan araçlardan birine de çarparak yoldan çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terminator 5 : Yaradılış Film İzle 2:05:42

Terminator 5 : Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 6.640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Dağların Ardında 2017 Fragman 00:45

Dağların Ardında 2017 Fragman

Rabih, Lübnan kırsalında doğumuna dair kayıtların peşine düşmüş görme engelli bir müzisyendir. Toplumun ücra köşelerinden kendi hikâyelerini anlatan insanlarla tanışır ve bu insanlar onun kökenleriyle ilgili sorularının ..

Okul Binasını Boydan Boya Cross Motor ile Geçen Amerikalı Çocuk 00:39

Okul Binasını Boydan Boya Cross Motor ile Geçen Amerikalı Çocuk

Amerika'da okul binasını boydan boya motoru ile geçerek arkadaşlarına hava atan çocuk. Umuyoruz çok ciddi bir ceza ile karşı karşıya kalmamıştır...

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domuzla Rodeo Yapmanın Hazin Sonu 00:09

Domuzla Rodeo Yapmanın Hazin Sonu

Arkadaşlarıyla iddiaya giren adam çiftlik içinde bulunan domuzun sırtına binip rodeo yapmak isterken ummadığı bir manzara ile karşı karşıya kalmış. Tabi ki rodeo gösteri adamın yere kapaklanmasıyla başlamadan son bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Sınırları Aşıyorsunuz! 05:30

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Sınırları Aşıyorsunuz!

Hazan şüphenin pençesindeyken Fazilet ise Ece’yle ilgili bambaşka bir gerçekle yüz yüze gelir. Ece’nin hamileliği, Fazilet’i en büyük kabusuyla karşı karşıya getirirken, Fazilet’in kızını kurtarmak için girdiği yol, sade..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Ben Daha Çocuğum 07:24

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Ben Daha Çocuğum

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinde Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. Hazan şüphenin pençesindeyken Fazilet ise Ece’yle ilgili bambaşka bir gerçekle yüz yüze gelir. Ece’nin hamileliği, Fazilet’i en bü..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Kedilerin Tuvalet Kağıdını Kendine Düşman Bellemesi 00:46

Yavru Kedilerin Tuvalet Kağıdını Kendine Düşman Bellemesi

Kediler ve tuvalet kağıtlar bir arada olmamaları gereken, ateş ve barut misali olan ikilidir. Kediler, kendi düşünme yöntemleriyle tuvalet kağıtlarına karşı ihtiraslı bir aşk yaşıyorlar diye düşünüyorum...

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Survivor 2017-Alp Kırşandan Ogedaya Övgü Geldi 01:30

Survivor 2017-Alp Kırşandan Ogedaya Övgü Geldi

Survivor 2017'nin son oyunu öncesi yarışmacılar bir kez daha karşı karşıya geldi. Alp Kırşan'ın Ogeday için söyledikleri dinlenmeye değerdi.....

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavşan Okulu Fragman 01:25

Tavşan Okulu Fragman

Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yete..

Survivor 2017-Sabriyeden İnanılmaz Galibiyet! 05:11

Survivor 2017-Sabriyeden İnanılmaz Galibiyet!

Araba ödül oyununda Elif ve Sabriye karşı karşıya geldi. Sabriye çok geri düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı ve sayıyı almasını bildi...

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne 00:09

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne

Karşı kaldırımda bıraktığı çocuğunun sokakta fotoğrafını çekmesini isteyen annenin sosyal medya için yaptığı bu hareket görenleri hayrete düşürdü.Çocuğu fotoğrafını çekerken yürüyormuş gibi poz veren kadının umursamaz ta..

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

Almam Polisi Türk Aileye Bayramı Zehir Etti 01:50

Almam Polisi Türk Aileye Bayramı Zehir Etti

Almanya'nın Duisburg kentinde Alman polisi, bayramın ilk günü park cezası tartışması nedeniyle Türk aileye karşı cop ve biber gazı kullandı...

Cumhurbaşkanı  Kimseyi Amacınızın Adalet Olduğuna İnandıramazsınız 00:55

Cumhurbaşkanı Kimseyi Amacınızın Adalet Olduğuna İnandıramazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine karşı yapmayı aklınızdan geçirmediğiniz yürüyüşü teröristleri savunmak için başlatıyorsanız kimseyi amacınızın adalet olduğuna inandıramazsınız. dedi...

Dünya Siber Saldırı Altında 01:08

Dünya Siber Saldırı Altında

Siber saldırılar birçok ülkeyi etkisi altına alırken Uluslararası Siber Güvenlik Federasyonu'ndan açıklama geldi. Saldırılara karşı Türkiye'ye kritik bir uyarı yaptı....

 Hande Yener den Hadise , Demet Akalın , Gülşen Üçlüsüne zehir zemberek Gönderme..!! 00:54

Hande Yener den Hadise , Demet Akalın , Gülşen Üçlüsüne zehir zembere

Hande Yener' e karşı birleşen Hadise , Demet Akalın , Gülşen Üçlüsüne zehir zemberek gönderme....

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..