#Kansere karşı bagışıklık

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Sinan Engin'in Canlı Yayında Küfür Etmesi 00:43

Sinan Engin'in Canlı Yayında Küfür Etmesi

Küfüre karşı olduğunu söyleyen engelli bir taraftarın yanında ''amacı olmayan grup ne a..k..'' diyen Sinan Engin'in güldüren videosunu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trans Dünya Güzellik Yarışması İsrail 01:56

Trans Dünya Güzellik Yarışması İsrail

Evet aşklarım; aşk aşktır. Homofobi ve Transfobiye DUR demek için LGBT birey olmak gerekmiyor. Bu insanlık suçuna karşı AYAĞA KALK...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Mor İlk Maçında Büyük Alkış Aldı 01:45

Emre Mor İlk Maçında Büyük Alkış Aldı

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Celta Vigo sahasında Alaves'e karşı 1-0 galip geldi. Emre Mor yedek başladığı mücadelede, 87. dakikada Pione Sisto'nun yerine oyuna girdi. Celta taraftarları, yeni takımıyla ilk resmi ma..

Çok Yaşlı Bir Ağaç Kesilmeye Çalışılırsa 00:29

Çok Yaşlı Bir Ağaç Kesilmeye Çalışılırsa

Doğa galiba katledilmeye karşı insanlara cevap vermeye başladı artık...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 9. Bölüm Fragmanı

Rüya 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. engin bir ailenin veliahtı olan Bulut annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesini istemesine rağmen Elif'le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın zorlukları aşmasın..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Jon Snow'un Savaşı Mı Yoksa Mumbai'de Trene Binmek Mi Daha Zor 02:51

Jon Snow'un Savaşı Mı Yoksa Mumbai'de Trene Binmek Mi Daha Zor

Game of Thrones dizisindeki Jon Snow'un savaşı ve Hindistan'ın Maharaştra eyaletinin başkenti Mumbai'de bir trene binmenin zorlukları bir youtuber tarafından karşı karşıya getirilmiş. Şahsımca video izlediğimde ikisinind..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona İkinci Yarıya Hızlı Başladı  2-0 01:07

Barcelona İkinci Yarıya Hızlı Başladı 2-0

Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la karşı karşıya geldi. İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi takım Rakitic'in 56. dakikadaki golüyle durumu 2-0 yaptı...

Messi'den Juventus'a Müthiş Gol 01:24

Messi'den Juventus'a Müthiş Gol

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yla Juventus karşı karşıya geldi. Maçta şov yapan Messi 69. dakikada Juventus filelerini havalandırarak farkı 3'e çıkardı...

Porto 1-3 Beşiktaş  UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 03:45

Porto 1-3 Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Kalesinde gol görmeyerek muhteşem galibiyet serisini sürdüren Porto'ya karşı temsilcimiz Beşiktaş, devler liginde harika bir zafer elde ediyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 2.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nereye Aramıyorsun 01:00

Nereye Aramıyorsun

Dışarı karşı taşfırın erkeği gözükmeye çalışsanda hanım köylü olduğun her yerden belli olur...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

El Frenini Çekmeyi Unutunca 00:28

El Frenini Çekmeyi Unutunca

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde el freni çekilmeyen otomobil, kendi kendine hareket ederek yoğun trafikte hiçbir araca çarpmadan karşı şeride geçti. Olay, çevredeki iş yerlerinin kamerasına saniye saniye yansıdı...

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı 00:17

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı

Beşiktaş'ın 3-1'lik Porto galibiyeti sonrasında Vincent Aboubakar, siyah-beyazlıların soyunma odasına girdi. Cezası sebebiyle Beşiktaş'a karşı oynayamayan Vincent Aboubakar, temsilcimizin galibiyetini siyah beyazlı futbo..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Yarmolenko'dan Muhteşem Gol 00:59

Yarmolenko'dan Muhteşem Gol

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda Tottenham ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın 11. dakikasında sahneye çıkan Andriy Yarmolenko muhteşem bir gol attı...

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı! 00:32

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı!

Paris Saint Germain genç takımında forma giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Metehan Güçlü UEFA Gençlik Ligi'nde golünde gol attı. Celtic 'e karşı oynanan mücadeleyi PSG 3-2 kazandı...

Yakın Doğu Üniversitesi  60 - USK Prag 58 08:02

Yakın Doğu Üniversitesi 60 - USK Prag 58

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Yakın Doğu Üniversitesi ile USK Prag karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yakın Doğu Üniversitesi son saniye basketiyle 60-58’lik skorla kazandı...

Avenida  65 - Galatasaray  52 07:11

Avenida 65 - Galatasaray 52

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Galatasaray ile Avenida karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Avenida 65-52 kazandı...

Penaltının Atılacağı Köşeyi Gösteren Kaleci Rakibi Çıldırttı 00:30

Penaltının Atılacağı Köşeyi Gösteren Kaleci Rakibi Çıldırttı

Penaltı atışından önce topun gideceği köşeyi gösterip penaltıyı kurtaran kaleci sosyal medyayı salladı. Brezilya Serie A'da Atletico Mineiro ile Palmeiras'ın karşı karşıya geldiği maçta kaleci Fernando Prass, Fred'in vur..