#Kansere karşı bagışıklık

Hatay BŞB Galatasaray'ı Farklı Yendi 05:53

Hatay BŞB Galatasaray'ı Farklı Yendi

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası A Grubu ikinci maçında Galatasaray ile Hatay Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Hatay BŞB 80-63’lük skorla kazandı...

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü 03:48

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli ..

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

1000 Kağıda 100 Ton Pres Uygulanırsa 04:43

1000 Kağıda 100 Ton Pres Uygulanırsa

Çeşitli nesnelerin pres makinesine karşı direncini hep birlikte izleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft  Lothar & Savaş Şefi Dövüşü  03:34

Warcraft Lothar & Savaş Şefi Dövüşü

Warcraft filmi oyun olan World of Warcraft’ın sinemaya uyarlanmış halidir oyunda farklı güçlere sahip olan ve farklı ırkları temsil eden kişiler büyük bir savaş içerisinde buluncaklardır bunun içinde çok öncelerden berid..

  • ANKA tarafından
  • 2.787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Suat Metin - Çanakkale Türküsü 04:12

Suat Metin - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz ev..

Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Bursa'da Faciadan Dönüldü! 00:27

Bursa'da Faciadan Dönüldü!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde hatalı sollama yapan bir araçla karşı şeritten gelen bir başka aracın burun buruna gelmesi araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Faciadan dönülen görüntülerde araç sürücü..

Geyirmeden Hoşlanmayan Kedi 00:06

Geyirmeden Hoşlanmayan Kedi

Sevimli kedi geyirmelere karşı biraz hassas galiba. Yani ne gerek vardı ki bu tarz bir geyirmeye. Zavallı hayvanda haklı.....

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutu Kolayla Ne Derdi Olduğu Anlaşılmayan Köpek 00:25

Kutu Kolayla Ne Derdi Olduğu Anlaşılmayan Köpek

Yere düşen kutu kolaya karşı tavır takınan sevimli köpeğin atarlı giderli komik hallerini izliyoruz kardeşlerim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay  - Hazır Baban Buradayken 03:08

Dolunay - Hazır Baban Buradayken

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çe..

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı 01:21

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı

Hindistan'da yer alan Bannerghatta Biyolojik Park'ında beyaz kaplanın bulunduğu kafes açık unutuldu. Karşı kafesten gelen 3 tane Bengal kaplanı, nadir bulunan beyaz kaplana saldırdı. O anlar böyle görüntülendi...

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

En Tehlikeli Cinler  Zuzula Cin Kabilesi 09:05

En Tehlikeli Cinler Zuzula Cin Kabilesi

Zuzula Cinleri. Şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir cin kabilesidir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı bile geçmez. Hatta bazı kaynaklarda s..

  • ZULMA tarafından
  • 4.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsimsizler 16.Bölüm Fragmanı 00:58

İsimsizler 16.Bölüm Fragmanı

İsimsizler 16.Bölüm Fragmanı yayında! Kudret'in adamları ve İsimsizler karşı karşıya geliyor ve Kurmay Murat'la ilgili herkesi şok eden bir emir veriyor!..

Barzani'ye Son Uyarı  Referandumu İptal Edin 02:42

Barzani'ye Son Uyarı Referandumu İptal Edin

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ IKBY'nin referandum yapması halinde uygulanacak yaptırımları açıkladı. Bekir Bozdağ 'Referandum yeni sorunlar doğurmaya adaydır. Barış or..

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya geliyor! Ekip, Bedran'ı yakalayabilecek mi?..

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sevda ile Aylin karşı karşıya! Sevda ile Levent yıllar sonra yüzleşiyor; eski defterler yeniden açılıyor!..

Reynmen Pazarlık Peşinde 00:15

Reynmen Pazarlık Peşinde

Pazarlığı, ettiği yeminlerle süsleyip karşı tarafa söz hakkı vermeyen, kendini kutsayan bir o kadar komik ve yeminli esnaf,esnafımız,abimiz,canımız,ciğerimiz. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binadan Binaya Uçan Çılgın Adam 00:24

Binadan Binaya Uçan Çılgın Adam

Bu kadarda olmaz diyoruz. Adamı karşı binanın üzerine uçurmaya çalışıyorlardı ama fazla uçurunca olanlar oldu. Adamın bir parçasını bile buldularsa helal olsun...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızını Alamayan Otobüs Bariyerlere Çarptı 00:25

Hızını Alamayan Otobüs Bariyerlere Çarptı

Güney Kore'nin Siheung şehrinde hızını alamayan otobüs bariyerlere çarparak karşı şeride geçti...

16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiasına Mahalleli Dayağı 05:11

16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiasına Mahalleli Dayağı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 16 yaşındaki kıza uyuşturucu vererek taciz ettiği ileri sürülen şahsa karşı mahalleli ayağa kalktı. Mahalleli, 51 yaşındaki E.S.’yi döverek hastanelik etti...