#Kanun meclisten geçti

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

ilk yerli mekanik ventilatörlerimiz 00:23

ilk yerli mekanik ventilatörlerimiz

Yerli mekanik ventilatörümüz ( Solunum Cihazı ) oxivent seri üretime geçti Milletimize Hayırlı Olsun. Modül Mühendislik ( Modül Grup )..

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 07:13

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

3 tane patlıcanı fırında közleyip doğrayın. Sizler ocakta ya da mangalda da patlıcanı közleyebilirsiniz. 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un 2 çay bardağı süt 1 su bardağı kadar kaşar peyniri Tuz karabiber ..

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti 04:40

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor Maç Özeti İzle Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor maçı 3 gole sahne oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray için hayati önem taşıyan maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nd..

  • PengoTV tarafından
  • 3.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

corona, Bu öğrenci bugün sınıfına gitmeden önce şu işlemleri yaptı ; 00:40

corona, Bu öğrenci bugün sınıfına gitmeden önce şu işlemleri yaptı ;

Bu öğrenci bugün sınıfına gitmeden önce şu işlemlerden geçti: - ayakkabısı dezenfekte edildi - maskesi çöpe atıldı - ellerini dezenfekte etti - kıyafetlerini dezenfekte etti - yapay zeka destekli robot ateşini ölçtü, boğ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.386 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:25

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Hep canımı yakar yüzüme bakar En çirkin haliyle önüme çıkar yalnızlık Bende kara bir talih bunca yıl geçti Gelmedin üstüme zalim mutluluk Sevda, bunca yıl bekletip bir gün elbet dönecek mi Sevda, bu büyük yalnızlığın he..

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran 01:41

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran

Koronavirüs salgını nedeniyle bir anda sınırlar kapatıldı. Uluslararası ticaret durdu. Ülkeler kendi kendine yetmenin önemini hatırladı. Türkiye tam da bu dönemde yerli ve yenilenebilir enerji üretiminde atağa geçti. 20 ..

Diyanet'ten Hac Açıklaması 01:08

Diyanet'ten Hac Açıklaması

Suudi Arabistan koronavirüs nedeniyle bu sene hac ibadetini sadece ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet, 2020 hac kurasında kesin ka..

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı 04:17

Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı

Beşiktaş taraftarı derbinin oynanacağı Türk Telekom Stadı'na hareket etti. Seyir halindeki otobüse binmeye çalışan bir taraftar ise yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bu akşam oy..

  • JET TV tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

ZAKKUM __ Elveda (Official Video) 04:46

ZAKKUM __ Elveda (Official Video)

Oyun bitti, yeniden bаşlаmаk yok Kurаllаr böyle аyrılık vаkti Oyun bitti, kаzаnаbilirdik belki Bir şаns dаhа isteme, iş işten geçti Elvedа yаnıldığım, elvedа pişmаnlığım Elvedа kırıldığım dа yeniden kаynаdığım Elvedа аl..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..