#Kapalak kızı

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 04:13

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan

Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir yön olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara H..

  • ANKA tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Parçalanmış Türkçe Dublaj 1:52:40

Parçalanmış Türkçe Dublaj

Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meyd..

Araba Yıkayan Kızın Yere Kapaklanması 00:15

Araba Yıkayan Kızın Yere Kapaklanması

Araba yıkayan kızlar her zaman çekici ve etkileyici olmuştur ancak araba yıkayan bu kızı bu kategoriye koymamak gerek...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Kerem Bursinden Serenay Sarıkayaya Tatil Sürprizi 11:15

Kerem Bursinden Serenay Sarıkayaya Tatil Sürprizi

Kerem Bursinden Serenay Sarıkayaya Tatil Sürprizi.İbrahim Tatlısein minik kızı Atatürk için ağladı....

  • ANKA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Aslanı Vahşet Yaratıyor 02:15

Deniz Aslanı Vahşet Yaratıyor

Kanada'da Turistlerin deniz aslanlarını beslediği bir yerde iskelenin kıyısına oturan küçük bir kız, deniz aslanı tarafından ısırılarak suya çekildi. Küçük kız suya çekilir çekilmez kızın aile üyelerinden birisi olduğu b..

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Küçük Kızından Yürekleri Dağlayan Sözler 00:27

Şehidin Küçük Kızından Yürekleri Dağlayan Sözler

Dağlıca'da şehit olan İrfan Mert'in kızı bahçede oynarken birden gökyüzüne bakarak babasına sesleniyor... ???? Belki de babasını gördü, kim bilir.....

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Buse Terim İngilizcesi 00:59

Buse Terim İngilizcesi

Fatih Terim İngilizcesinin ülkemizde ne kadar popüler olduğu malumunuz. Karşımızda Kurt Hocamız Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in İngilizcesi. Kendisi bir stilist ve de bir blog sitesine verdiği söyleşi...

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fazilet Hanım ve Kızları 10.Bölüm-Fazilet Hanım ve KIzları 02:16

Fazilet Hanım ve Kızları 10.Bölüm-Fazilet Hanım ve KIzları

Star Tv nin sevilen diziisnde;Bırak Artık Şu Kızı | Fazilet Hanım ve Kızları 10.Bölüm (27 Mayıs Cumartesi)..

  • ANKA tarafından
  • 2.696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahan Gökbakar'ın Sosyal Medyayı Sallaması 00:41

Şahan Gökbakar'ın Sosyal Medyayı Sallaması

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğu dünyaya gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kızı Ela'yı bebek arabasında salladığı anları sosyal medyadan paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı yüz binlerce beğeni aldı. Etiketler:..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soygun Heist Film İzle 1:32:18

Soygun Heist Film İzle

FİLM ÖZETİ Soygun - Heist filminin konusu, Bir baba ve çok hasta olan kızı. Çaresiz baba kızını hayatta tutabilmek adına çok fazla olan hastane masrafları için arkadaşı Pope ile birlikte mafyanın kumarhanelerini soymaya ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı 00:54

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı

51. yeni bölümünde Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyüme..

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Acacemi Gladyatör İzle 1:34:03

Acacemi Gladyatör İzle

Filmin zamanı Roma İmparatorluğu döneminde geçmektedir, Pompeii’yi de ki patlama ve felaketten sonra tek başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo Roma’nın en başarılı gladyatör okulunda ..

Sürpriz Sonlu Kız Kavgası 00:58

Sürpriz Sonlu Kız Kavgası

Kavga ederken cesaret öncelikmiş hakketen,görüntrüde iki kzıın kavgasında ufacık kız kendisinin iki katı kızı resmen haşat etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poker Gecesi Film İzle 1:45:02

Poker Gecesi Film İzle

Film Özeti Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında esk..

  • Tv Series tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

Sevgilisine Tasma Takıp Köpek Gibi Gezdirdi 00:32

Sevgilisine Tasma Takıp Köpek Gibi Gezdirdi

AVM içerisinde bulunan insanlar bir genç kızın boynunda tasmanın takılı olduğunu görmüşler. Erkek arkadaşı onca insanın içinde kızı af edersiniz ama bir köpek gezdirir gibi gezdirmiş. Bu ikiliyi görenleri, kimisi şaşkın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce