#Kapalak kızı orijinal fragman

Deadpool 2 Orijinal 2. Fragmanı 02:14

Deadpool 2 Orijinal 2. Fragmanı

Deadpool 2 Orijinal 2. Fragmanı Yayınlandı. Deadpooldan Beklenilen Diğer Fragmanlardan Daha Değişik Bir İçeriğe Sahip Bir Video Olmuş Arkadaşlar İyi Seyirler...

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı 01:08

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi:5 Ocak 2018 Yönetmen:Steven Spielberg Oyuncular: Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie devamı Tür:Dram, Gerilim Ülke:ABD..

Eti Canga'nın Orijinal Versiyonu 00:27

Eti Canga'nın Orijinal Versiyonu

Girdiği Suyun İçinde Çılgınlık Yapan Goril..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Early Man Orijinal Fragmanı 02:26

Early Man Orijinal Fragmanı

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal ses..

Mercedes-Benz: Orijinal Lastikler ve Komple Jantlar 01:23

Mercedes-Benz: Orijinal Lastikler ve Komple Jantlar

Mercedes-Benz orijinal lastikleriyle güvenli bir şekilde çalacağınızdan emin olursunuz. Sonuçta, bunlar özellikle aracınız için geliştirildi ve yüksek sürüş konforu için tasarlandı. Mercedes-Benz'in komple tekerlekleri s..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

2047 Virtual Revolution Orijinal Fragmanı 01:19

2047 Virtual Revolution Orijinal Fragmanı

2047 Virtual Revolution Orijinal Fragmanı Yayınlandı. 2018 Ekim Ayında Sinemalarda...

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Blockers Orijinal Fragmanı 02:34

Blockers Orijinal Fragmanı

Blockers Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar. Vizyon tarihi: 29 Haziran 201..

The Mechanism Orijinal Fragmanı 01:36

The Mechanism Orijinal Fragmanı

The Mechanism Orijinal Fragmanı Yayınlandı...

The Titan Orijinal Fragmanı 02:32

The Titan Orijinal Fragmanı

The Titan Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Sam Worthington Başrol Oynadığı Bilim Kurgu Filmi Yakında Sinemalarda...

Öykü Gürman - Kül Oldum (Orijinal Soundtrack) 04:47

Öykü Gürman - Kül Oldum (Orijinal Soundtrack)

Öykü Gürman - Kül Oldum (Orijinal Soundtrack) Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı 02:27

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı Yayınlandı. ABD Yayın Tarihi: 29 Haziran 2018 Oyuncular: Jessica Chastain, Ciarán Hinds, Sam Rockwell Yöneten: Susanna White Sinopsis: 1890'lardan Brooklyn'li bir portre ressam..

Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..

Super Orijinal Mix 04:50

Super Orijinal Mix

Super Original Mix Dinle..

Sabah Ruti̇n Şarkı - Tüm Bebekler Kanalı 3D Orijinal Çocuk Şarkısı - İyi Alışkanlıkları Öğrenin Çocuk Şarkısı 33:56

Sabah Ruti̇n Şarkı - Tüm Bebekler Kanalı 3D Orijinal Çocuk Şarkısı - I

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı 03:23

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı

Drew'ın kızı kâbuslardan acı çekmeye başlayınca, kızını kurtarması ve çocukluğunun işkencecisine iyilik için son vermesi için korkunç anıları eski sınıf arkadaşı ve Elm Sokağı Hayalperest'i'nden hayatta kalanlarla yüzleş..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

The Doll Orijinal Fragmanı 01:12

The Doll Orijinal Fragmanı

The Doll Original Fragmanı Yayınlandı. Başrollerini Valeria Lukyanova, Human Barbie Oynadığı Korku Filmi Çok Yakında Sinemalarda...

Somali Korsanları Orijinal Fragmanı 01:40

Somali Korsanları Orijinal Fragmanı

Film : Somali Korsanları Oyuncular : Al Pacino, Evan Peters, Melanie Griffith, Barkhad Abdi, Edward Gelbinovich..

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı 02:00

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı 01:29

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver, gizemli Alejandro’yla iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi..