#Kaplumbağa uyuşturucu taşırken yakalandı röportaj adam

Narcos 2.Sezon 9.Bölüm İzle 56:25

Narcos 2.Sezon 9.Bölüm İzle

Uyuşturucu İle Mücadele Dairesi’nde çalışan bir Meksikalı bir ajan olan Javier Pena, ünlü Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ı yakalamak için Birleşik Devletler tarafından Kolombiya’ya yollanır. rnGerçek bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Narcos 2.Sezon 10.Bölüm İzle 52:31

Narcos 2.Sezon 10.Bölüm İzle

Uyuşturucu İle Mücadele Dairesi’nde çalışan bir Meksikalı bir ajan olan Javier Pena, ünlü Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ı yakalamak için Birleşik Devletler tarafından Kolombiya’ya yollanır. rnGerçek bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucy Film İzle 1:29:20

Lucy Film İzle

Tayvan’ın başkenti Taipei artık tamamen suça batmış bir şehirdir. Sokak çeteleri, mafyalar ve çıkarcı polisler tarafından uyuşturucu ticaretinin başkenti durumundadır. Gezmekten hoşlanan, çekici bir kadın olan Lucy, birl..

  • Tv Series tarafından
  • 35.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bonzai İçen Gencin İbretlik Görüntüsü 02:09

Bonzai İçen Gencin İbretlik Görüntüsü

Florya'da 'bonzai' isimli uyuşturucu maddeyi kullanan bir gencin ibretlik hali yürek burktu. Uyuşturucu krizine giren genç amatör kamera tarafından kaydedildi...

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:54:59

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dikkat Hazel Teyze Çıkabilir 00:47

Dikkat Hazel Teyze Çıkabilir

Konya'da Meşhur Olan Hazel Teyze'yi Bulduk Ve Onunla Röportaj Yaptık. Hazel Teyzemiz Yine Formunda İyi Seyirler...

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar 01:39

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar

Teknede yeğeniyle fotoğrafları çıkan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Bermek, ilk kez röportaj verdi.. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşadığı yaz boyu iddia edilmişti. Tekne..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 1 00:55

14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 1

14 Mayıs 1950: 'Beyaz İhtilal' - 1 1946'da çok partili hayata geçen Türkiye'de, demokratik usullerle yapılan ilk seçim 14 Mayıs 1950 seçimleridir. 14 Mayıs 1950 seçimleri 1946'da kurulan Demokrat Parti'yi S.5'le iktidara..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 2 01:00

14 Mayıs 1950 'Beyaz İhtilal' - 2

14 Mayıs 1950: 'Beyaz İhtilal' - 2 1946'da çok partili hayata geçen Türkiye'de, demokratik usullerle yapılan ilk seçim 14 Mayıs 1950 seçimleridir. 14 Mayıs 1950 seçimleri 1946'da kurulan Demokrat Parti'yi S.5'le iktidara..

  • En Yeniler tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Taşıyayım Derken Arabayı Dümdüz Etmek 00:42

Ev Taşıyayım Derken Arabayı Dümdüz Etmek

Ev taşırken önlemler almayan taşımacıların yaptığı büyük kaza seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Riddick Film İzle 1:58:45

Riddick Film İzle

Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılarla savaşırken bulur. Riddick’in kurtulmak için tek ..

  • Tv Series tarafından
  • 6.670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Makinesi İzle ( 2017) 2:02:46

Savaş Makinesi İzle ( 2017)

Günümüzün savaşlarla dolu dünyasında, yazar ve yönetmen David Michôd üst düzey bir Amerikan askerinin inişli çıkışlı hayat hikayesini kâh tüm gerçekliğiyle, kâh acımasız bir parodi tadında ekranlara taşırken, gerçeğin ve..

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

Pencere Balkona Dönüşüyor... Çok Yeni Sistem 00:35

Pencere Balkona Dönüşüyor... Çok Yeni Sistem

Daha fazla gün ışığı ve panoramik manzara .VELUX CABRIO® balkon sistemi dış mekanı evinizin içine taşırken, doğal ışığın ve harika manzaranın keyfini sürmenize olanak tanır. Üst menteşeleriyle dışa doğru açılan pencere d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:15

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Bel fıtığını önlemek için fazla kilo almamaya dikkat edilmeli ve fazla kilolar verilmeli. Çok ağır yük taşınmamalı. Yük taşırken dengeli biçimde taşınmalı. Çok terledikten sonra cereyanda kalmamaya ve ıslak mayoyla oturm..

  • NABIZ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plazma Televizyonu Çöp Eden Kafadarlar 00:21

Plazma Televizyonu Çöp Eden Kafadarlar

İki kafadar plazma televizyonu evlerine taşırken merdivenlerde oluşan buzları hesaba katmamış. Dengelerini kaybetmişler ve olan televizyona olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris'te Kahreden Ölüm! 02:20

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris

Marmaris'te itfaiyecilere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Haber Global spikeri Buket Güler, haberi anlatırken gözyaşlarını tutamadı...