#Kaplumbağa uyuşturucu taşırken yakalandı röportaj adam

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı 00:35

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğe..

Film gibi kovalamaca! 01:28

Film gibi kovalamaca!

YANINDA 14 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI, KISITLAMADA DENETİME TAKILDI, AMA O GAZA BASIP KAÇMAYI SEÇTİ, O ÖNDE POLİS ARKADA 25 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI... ''NEDEN KAÇTINIZ?'' SORUSUNA İSE BAKIN NE YANIT VER..

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi 01:43

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi

Şişli'de cadde üzerinde yürüyen İranlı bir ailenin yanına otomobille yaklaşan şahıslar, kadının çantasını çalmak istedi. Ancak durumun farkına vararak çantasını bırakmayan kadın, eşi ve çocuğu otomobil tarafından metrele..

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...

Boşanma aşamasındalardı 02:03

Boşanma aşamasındalardı

BIRAKIN KADINLARI KATLEDİP BUNDAN UTANÇ DUYMAYI BİR DE İŞİ ŞOVA DÖKENLER TÜREDİ..BURSA'DA BİR ANNE BABA BU SABAH ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADI. EŞİNDEN BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KIZLARINI KANLAR İÇİNDE GÖREN ÇİFTİN ACI FERYA..

Hem sahtekar hem pişkin! 01:34

Hem sahtekar hem pişkin!

SAHTE DOLAR SATIN ALDI. BAŞKALARININ CANINI YAKA YAKA KEYİF ÇATTI. MEHMET ESEN HERŞEY YOLUNDA ZANNEDERKEN EKİPLER ONU SAHTE PARALARIYLA BİRLİKTE YAKALANDI. NEREDEN BULDUN DİYE SORAN HABERCİLERİYSE BAKIN NASIL YANITLADI?..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Cep telefonunu 3 saniyede çalan hırsız kamerada 00:29

Cep telefonunu 3 saniyede çalan hırsız kamerada

Osmaniye’de park halindeki elektrikli bisikletin üzerinde bulunan cep telefonunu 3 saniye içerisinde çalan hırsızlık şüphelisi şahıs, önce kameralara ardından polise yakalandı...

5 ayrı yeri kundaklayan şüpheli saniye saniye kamerada 03:27

5 ayrı yeri kundaklayan şüpheli saniye saniye kamerada

Bursa'nın İnegöl ilçesi mobilya sanayindeki 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe veren şüpheli güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yangınlar itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçr..

Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı! 01:25

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı!

KISITLAMAYI DELEN GENÇ, POLİSLE KOVALAMACANIN SONUNDA YAKALANDI... BABASI GELİNCE ONA DESTEK OLACAK SANDI AMA, UMDUĞUNU BULAMADI..AYNI ANDA HEM AZAR HEM DE CEZA YEDİ.....

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:27

Kırmızı listeye bir çizik daha!

KIRMIZI KATEGORİDE ARANAN DEAŞ’IN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU KASIM GÜLER, MİT’İN SURİYE’DEKİ OPERASYONUYLA YAKALANDI. DEAŞLI HAİN, EĞER YAKALANMASAYDI, SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YASA DIŞI YOLLARLA GEÇEREK SANSASYONEL EYLEM Y..

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON 00:35

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON

7 ADRESE EŞ ZAMANLI YAPILAN BASKINLAR SONUCU 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI..

ANNE VE BABASINI VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ 01:07

ANNE VE BABASINI VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ

35 ŞUÇ KAYDI BULUNAN ŞAHIS EVDEN KAÇARKEN EKİPLERCE YAKALANDI..

Polis memuru çatışmada şehit oldu 02:25

Polis memuru çatışmada şehit oldu

DAHA 26 YAŞINDA GÖREV AŞKIYLA YANAN BİR POLİS MEMURUYDU ERCAN YANGÖZ.. DÜN BODRUM'DA SİLAH KAÇAKÇILARIYLA ÇATIŞMAYA GİRDİ, GÖREV ARKADAŞIYLA BİRLİKTE YARALANDI, AMA KURTARILAMADI... BUGÜN MEMLEKETİ DENİZLİ'DE TÖREN VARDI..

Kasaptan telefon çaldı! 01:45

Kasaptan telefon çaldı!

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DEKİ BİR KASABA HIRSIZ GİRDİ. PİŞKİN HIRSIZ, KASİYERİN CEP TELEFONUNU ÇALDI. BAKIN GÜVENLİK KAMERASINA NASIL YAKALANDI...

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

CİNAYET ZANLILARI POLİSTEN KAÇAMADI 01:06

CİNAYET ZANLILARI POLİSTEN KAÇAMADI

İSTANBUL'DA İŞLENEN CİNAYETİN 3 ZANLISI İZMİR'DE YAKALANDI..

SAHTE SATIŞ İLANIYLA DOLANDIRICILIK 01:14

SAHTE SATIŞ İLANIYLA DOLANDIRICILIK

ARALARINDA KÜTAHYA'NIN DA BULUNDUĞU 8 İLDE DOLANDIRICILAR YAKALANDI..

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ VURDU 01:18

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ VURDU

KISKANÇLIK NEDENİYLE EŞİNİ VURAN ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI..

Deli Dumrul gibi haraç kesti! 01:20

Deli Dumrul gibi haraç kesti!

DEĞNEKÇİ TERÖRÜ BU KEZ DE İSTANBUL FATİH'TE ORTAYA ÇIKTI. ARAÇ SAHİPLERİNDEN TEHDİTLE 15 LİRA ALAN DEĞNEKÇİ, SİVİL TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN SUÇÜSTÜ YAKALANDI...

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı! 01:39

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı!

Konya’da eşiyle ilişki yaşadığını ve evde birlikte bastığını iddia ettiği kişiyi arazide bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, Suriye’ye kaçmak isterken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zan..

Çalıntı araçla kaçmaya çalışan şüpheliyi polis yakaladı 00:37

Çalıntı araçla kaçmaya çalışan şüpheliyi polis yakaladı

Düzce'de sürücüsünün anahtarı üzerinde unuttuğu otomobili çalan şüpheli, polis ekiplerinin kovalamaca sonrasında yakalandı...

Hırsız kargocu çıktı! 02:35

Hırsız kargocu çıktı!

BU DA OLDU... İSTANBUL'DA LÜKS SİTEYE DADANAN HIRSIZ, HERKESİ CANINDAN BEZDİRMİŞT Kİ SUÇÜSTÜNDE YAKALANDI. VE O HIRSIZ BİR KARGO FİRMASININ ELEMANI ÇIKTI...